Kindlasti tuleb sealt veel mitmeid-mitmeid kordi „läbi astuda”, et välja mõelda ruumidele sobivad kaunistused, laua õige asetus ja palju muudki olulist. Täna nendele mõtetele me rõhku ei pannud, vaid tahtsime kohta ennast meenutada ja endile need kõige paremad ja ideaalsemad „mõtted ligi lasta”, kuidas peaksid kõik asjad peo ajal välja nägema. Praegu ei tea me ise ka, kuidas ja mida me tahame. Teada on vaid see, et kõik peab olema super ja ilus!  Homme vaatame üle karmi pilguga meie tegevuskava ning märgime linnukesega ära need tegevused, mis on oma lahenduse juba leidnud või mis pooleli, kuid lahenevad õige pea. Siis on meil selgem ülevaade, mida veel vaja teha on ning mis ajaks eeldatavasti need tehtud peaksid saama. Oluliselt lihtsam on erinevaid tegevusi alustada siis, kui on ees plaan, kus kõik detailselt on välja toodud. Siis võib kindel olla, et kõik asjad õigeks ajaks valmis saame. Ilma tegevuskava ja paika pandud eelarveta on vist võimatu midagi korraldada. Õnneks sai see meil kohe alguses valmis tehtud, et lihtsustada meie töid ja tegemisi.

Muidugi oli nii, et palju asju jäi alguses üles märkimata ning mis hiljem juurde lisatud sai. Küll oli tegevuskavast puudu tort, ametid külalistele, autokaunistus ja veel nii mõndagi, mis sel päeval kindlasti olema peavad. Tänaseks on see juba piisavalt pikk, sisukas ja lõplik ning meie teada, sealt midagi puudu olema ei peaks. Kuid kes teab, äkki tuleb veel mõni vahva idee, mis oma rakenduse ka leidma peaks. Igal juhul üritame täie hooga oma pulmapäevaks kõik seatud ja korraldatud saada. Palju abi on ka meie lähedastest, kes ikka appi tõttavad oma nõu ja jõuga, et meil miskit tegemata või kahe silma vahele ei jääks.

Tuleval nädalal on meil plaanis üle vaadata veel külaliste nimekiri ning siis juba kutsetega tegelema hakata. Siis võime öelda, et midagi nähtavat ja käegakatsutavat ka lõpuks valmis on. Seniks aga üritame muude väiksemate toimingutega ühele poole saada, nagu näiteks ära osta veel puuduolevad aksessuaarid ning leida kiiremas korras helitehnika. Tähtis on meile, et eelarvest kinni peaksime ning tegevuskavast lähtuvalt planeeritud asjad tehtud saaks.