Eesti tehakse aastas keskmiselt 5000 pulma (Statistikaameti andmeil), nendest 1100 paari on küsinud informatsiooni või võtnud pakkumise läbi Pulmad.ee portaali.

Uueks tooteks, mida Pulmad.ee pakub, on PULMALAEN, mida antakse koostöös pangaga. Summad on 4 000 kuni 100 000 kroonini ja tagasimakse aeg 1 kuni 3 aastani.

"Kui teil on olemas 20 000 krooni, kuid unistused liiguvad 40 000 krooni juures, siis see ongi see toode, millega saate oma unistused teoks teha," ütles juhatuse esimees Olavi Ruhno.

Pulmasaidil korraldatud küsitlusele pulmalaenu võtmise kohta vastas 52%, et võimaluse korral nad kindlasti kasutaksid laenu.

Olavi Ruhno möönis, et niisama suvalist pidu laenurahaga korraldada ei ole mõtet. "Aga kui te tahate korraldada üks kord elus midagi meeldejäävat, siis miks mitte?" Laenutaotlusi võtab Pulma- ja Peoagentuur vastu juba praegu ja lubab kogu paberimajanduse kliendi eest korda ajada.

1999.a. Eesti internetiturul pulma-ja peoteemalist informatsiooni andev portaal Pulmad.ee on kolme aastaga tõusnud internetituru liidriks pulma-ja peoteenuseid pakkuvate firmade/portaalide seas. Lehekülg pakub tasuta informatsiooni ja tasuta ning tasulisi online teenuseid - kõigest, mis on seotud pulmade ja pidude korraldamisega.

Pulmad.ee on kasutusele antud Eesti kapitalil põhinevale Pulma ja Peoagentuur OÜ-le.