Hooaeg 2007 algab Pulmad.ee ja Delfi Naistelehe korraldatud ja Ammende Villa, Hotelli Kolm Õde ning Sagadi mõisa toetatud enneolematult suure fotokonkursiga “Pulmafotod amatööridelt 2006”.

Reeglid on lihtsad:

1. Saatke e-postile (konkurss@pulmad.ee või woman@delfi.ee) enda tehtud pulmapildid. Pildid peavad olema jpg formaadis ja mitte suuremad kui 600 KB-d.

2. Piltidele lisage ka mingi tore ning lööv pealkiri ja tutvustav tekst, mailile enda koordinaadid — mailiaadress, telefon.

3. Pilte võetakse vastu kuni 10. jaanuarini 2007 ja siis toimub professionaalne hääletus kohtunike poolt Pulmad.ee lehel ning rahvahääletus Delfi portaalis.

4. Pulmapildi autor ei tohi olla professionaal ehk ta ei tohi fotografeerimisega elatist teenida (me ei saa muidugi seda kontrollida, seega eeldame ausust).

5. Pildid peaks olema pulmadest, kuid võivad olla ka pulmaeelsest ajast ehk siis poissmeeste või tüdrukute õhtust.

6. Pildil võib olla kõik pulmadega seotu — mitte ainult noorpaar — kõige all peame me silmas KÕIKE (alates bändist lõpetades lilledega laual).

7. Mida me hindame:

  • Originaalsust
  • Peotuju jäädvustamist
  • Tundeid — nii rõõmu, õnne kui ka kurbust

    Kohtunikud:

    Helina Elias — Pulmad.ee kaasautor ja pulmakorraldaja
    Kristiina Männik — Superhea fotograaf
    Tiina Kuuler — Delfi Naistelehe peatoimetaja
    Iiris Tooma- Kaljuvee — Sagadi Mõisast

    Konkursi fotod ilmuvad jooksvalt Pulmad.ee keskkonnas ja Delfis.

    Võitjad tehakse teatavaks täpselt 31. jaanuaril 2007.

    Tänu super headele koostööpartneritele on meil välja ka anda suurepärased auhinnad:

  • Parima pildi teinud amatöörfotograaf saab auhinnaks kultuuripaketi teatriskäigu, maitsva õhtusöögi ja majutusega imelises Ammende Villas Pärnus

  • Parima pulmapildi pulma korraldanud pruutpaarile kingib hotell Kolm Õde majutuse kahele koos hommikusöögiga romantilises toas

  • Rahvahääletusel (Delfi lehel) parimaks pildiks tunnistatud pildi autorile saab osaks Sagadi mõisa majutus kahele koos hommiku- ja õhtusöögiga ning samuti ka priipääse Sagadi mõisa ja metsamuuseumisse

  • Eripreemia kõige professionaalsema foto eest on Kristiina Männiku fotosessioon

  • Delfi eriauhinnad: hotelli- ja spa nädalavahetuse paketid kõige naljakama pildi autorile ja kõige pidusemale pidulisele, kes pildi peale jäänud.

    Juba saabunud pilte saate VAADATA SIIT!