Majutuseprobleemi ei kerki üles juhul, kui  külalistele on muretsetud vastava suurusega transport , mis toob külalised peomajja ja viib peale peo lõppu tagasi alguspunkti.

Nii oleme koostöös noorpaariga korraldanud pulmi, kus külalistele mõeldud buss ootab kokkulepitud kohas, mille kohta tehakse ka märge kutsele. Ja sama buss toob peo lõppedes külalised alguspunkti tagasi. Külalised ei pea siis muret tundma tarbitava alkoholi pärast ja üheskoos teiste pulmakülalistega bussis sõites tekib ka vajalik tutvumine ehk vennastumine.

On tulnud ette juhuseid, kus noorpaar on saatnud igale perele Tallinna piires järgi eraldi nende jaoks tellitud transpordi, mis toob ka peo lõppedes külalised koju tagasi. See uksest-ukseni teenus eeldab kas väikest pulma või siis suurema eelarvega pulma, aga iseenesest on see ilus kummardusega hoolitsus oma kutsutud külaliste ees.

Kui valitud peokohaks on turismitalu või perele kuuluv maakodu, kus pidu toimub telgis, siis on mõnedes kohtades vahvad väikesed kämpingud ööbimiseks või telkimine koduõuel.

On hea, kui pulmakülaline teab, mis teda ees ootab — kas ta saab ööbida ja kes selle eest maksab ning kas külalisel on vaja kaasa võtta mugavam riietus, õhtuseks ajaks soojem sall, kampsun, madalamad kingad, millega on hea maakohas murul kõndida, telk , magamisvarustus, linad  jne..

Kõik need punktid tuleb kirja panna lühidalt pulmakutse vahelehele, et külalised oleksid piisavalt  valmistunud ja et neil ei tuleks mõni äärmiselt ebamugav olukord üle elada. 

Kui noorpaar võtab majutuse mõisas või turismitalus, siis on kolm varianti ööbimise eest tasumiseks:

1. Noorpaar tasub kõik kulud ise2. Külaline maksab majutuse eest ise, aga siis peab see kulu teada olema ennem, kui külaline peopaika saabub, sest paljud kohad arveldavad vaid sularahas.

3. Noorpaar tasub majutuse eest 50% ja 50% jääb külalise kanda.

Pulmakülalistele ei tohiks pulma väga kalliks teha, sest kõik kaasnevad kulud nagu kingitus, lilled, sõit tseremoonia-ja peokohta ning riietusekulud ning ka vältimatud iluteenuste kulud nagu juuksur ja/või meik, kasvatavad külalise kulutusi juba märkimisväärselt. Siinkohal võin tuua näite, kus üks noorpaar märkis juba kutsel kenasti, et lillede kinkimise asemel palun olge meiega kuni hommikusöögini.