Abielutseremooniad väljaspool Eestit

See võimalus on uues Eestis kogu aeg olnud, kus noorpaar valib endile sobiva maa ning usaldab läbi interneti kogu selle päeva korralduse sealsete tegijate kätte. Nüüd on aga kohe avanemas ka selline teenus, et eksootiliselt soojal maal saab noorpaar imeilusa eestikeelse tseremoonia koos eestikeelse teenindusega kohapeal. Muidugi on ootamas ka kõikvõimalikud sellekohased lahendused alates juuksurist, fotograafist, lilledest jne.
Kohapealne teenindaja tuleb noorpaarile juba lennukile vastu ja noorpaar võib end kindlatesse kätesse usaldada.

Selle uudse teenusega kaasneb boonusena kohe ka mesinädalatele jäämine, mille korraldusepoole võite samuti usaldada kohapealse pulmakorraldaja kätte. Noorpaar saab siis valida, kas nad tahavad lihtsalt või aktiivselt puhata või siis neid võimalusi omavahel kombineerida.

Püsige lainel ja oodake täpsemaid uudiseid!

Näide elust:

Korraldasime noorpaarile väikesed pulmad Eestis. Kuna pulmad jäid külma novembrikuusse, siis noorpaar soovis ilusat sõrmusetseremooniat soojal maal koos laste ja lähimate sõprade seltsis…Tookordseks eksootilise maa valikuks sai Egiptus ja Hurghada, kus nii hotell kui hotelliomanikud, kelle rannas me tseremoonia korraldasime ,olid äärmiselt vastutulelikud ja koostööaltid, mida siin Eestiski sageli ei kohta.
Tulemus: Imeilusale eestikeelsele tseremooniale päikselisel rannal eelnes ilus fotosessioon hotelli erinevates looduslikes rohelistes oaasides. Hotell kinkis noorpaarile pulmaööks nende kompleksis kõige luksuslikuma toa.

Pruudikimbu säilitusteenus

Eestis uudne, mujal maailmas populaarne. TT Product tõi pruudikimpude kuivatuse aastal 2003 Eesti turule ainulaadse teenuseliigina. Seni on kimpude säilitus olnud kõige populaarsem Soomes ning Ühendriikides, kus seda traditsiooni on viljeldud aastakümneid.
Uudse tehnoloogia põhimõte seisneb selles, et lilledest võetakse välja vesi, ent vorm ja värv jäävad alles. Tulemuseks on pruudikimbu säilimine samasugusena nii pulmapäeval kui aastaid hiljem. Kuivatatud kimp pildiraamis taaselustab kauneid mälestusi veel 30 aastat pärast pulmapäeva.  Aastaid pärast elu ilusamat päeva meenutab säilitatud pruudikimp kõiki emotsioone, mida noorpaar oma pulmapäeval koges. Nüüdsest säilivad selle päeva detailid lisaks fotodele, pulmavideole ja enda mälestustele ka säilitatud kimbus!

Kogu protsess kimbu toomisest valmis töö kättesaamiseni võtab aega umbes 3–4 nädalat.

NB! See on tore kingiidee kas sõpradelt või vanematelt!

Peokorraldus koos järelvalvega

Kui pulm on keskmisest suurem, siis on mõistlik palgata kas pulmakorraldaja, pulma järelvalve, floristide tiim, kes oskab laiemalt mõelda-tegutseda või noorpaari enda valitud lähedane usaldusisik.
Peo järelvalve ehk peotagala võtab vastu külalisesinejad, näitab ette garedoroobid, kus esinemiseks valmistuda, korraldab peokülalise toitlustuse, lepib peojuhiga täpse ajastuse esineja jaoks kokku, aitab esineja lavale, kontrollib ansambli peole jõudmise, koordineerib külaliste majutuse ja transpordi, korraldab ilutulestiku täpse ajastatuse, et peorahvas saaks täisnaudingu jne.

Näited elust:

Külalised saabuvad pulma ja kuna neile on ette nähtud ka majutus, siis külalised otsivad kontaktisikut, kes näitaks neile ette toa, kus nad end tseremooniaks ette valmistada ja hiljem ka ööbida saaksid. Nii mõnelgi külalisel on mure, kus kortsu läinud kleiti triikida, kuidas kingakontsa parandada, kuidas särgilt plekki eemaldada, kuidas lipsu siduda, kust vett või kohvi saab turgutuseks juua, kuhu kingid jätta, kuhu lillede ümbert paber panna jne…

Lahendus: On hea, kui noorpaar on oma külaliste peale mõelnud ja külalisi tervitab ning majutab peokohas selleks valitud isik-  on see siis pulmakorraldaja või keegi muu, aga korrektselt läbimõeldud peo juurde käib ka külaliste heaolu eest hoolitsemine.

Pidu on ikka nautimiseks, mitte muretsemiseks — jätame selle kõik proffide kanda, kes ka ühtlasi vastutavad selle eest,et kliendil oleks sära silmis ja meel rõõmus!!