Kindla käega (hingake sügavamalt sisse ning aeglaselt välja) on tarvis “nägu pähe teha”. Kes eelistab selleks pastelseid toone, kellele on hingelähedasemad efektsed kontrastsed värvivarjundid. Igal juhul tuleb meeles pidada, et eredad peavad olema kas silmad või huuled.

Ja veel. See on päev, mil teie meigil seisab ees tõeline katsumus, nii et parem on kasutada püsikosmeetikat. Veekindel ripsmetušš ning superkindel huulepulk peavad auga vastu nii rõõmupisaratele, õrnadele suudlustele kui ka šampanjapritsmetele.

Lõhnaõli valik selle piduliku sündmuse jaoks pole kerge. Esiteks peab see pruudile endale meeltmööda olema, teiseks peab ka peigmeest veetlema (mitte mingil juhul teda aga ärritama). Nii et tuleb juba varakult tema eelistused välja uurida. Meeles peaks pidama ka, et päevane aroom olgu kerge, mitte pealetükkiv, õhtune — seksuaalset ligitõmbav, seejuures pruuti varju jätmata.

Pulmapäevajärgsel hommikul ärge püüdke juukseid lahti kammida, mis eelmisel päeval hoolikalt soengusse seatud ning ohtra lakiga kaetud. Sellega kaasneb vaid ebameeldivustunne ning harjale jäävad väljakistud juuksesalgud. Niisutage juuksed ning kandke neile rohkesti palsamit, masseerige pead ning loputage. Seejärel võib pea puhtaks pesta.