Et altari ette sammudes jumalikult särav välja näha, peaksid pöörama tähelepanu oma toiduvalikule ja end ka veidi mõnusate koduste spaa-hoolitsustega hellitama.

Särava naha heaks

Just nagu iga teinegi osa Sinu kehast, vajab ka ilus nahk hoolitsust seestpoolt. Proovi juba mõned kuud enne pulmapäeva pöörata piisavalt tähelepanu oma toidule – söö nahale kasulikke aineid, mis sisaldaksid omega-3 rasvhappeid. Lisaks tarbi ka täisteratooteid ja tsitruselisi.

Sa ei taha ju punetavat nägu

Kõik tulevased pruudid, pange nüüd tähele: ALATI tuleb kasutada päikesekaitsekreemi. Kui mõnusalt jumekas nägu on väga kaunis, ei taha Sa siiski liiale minna. Liiga palju päikest võib tähendada, et lõpetad oma pulmapiltidel punase näo, kestendava näha ja hunniku tedretäppidega.

Värskenda oma nahka

Hoia kokku kallite spaa-külastuste pealt ning valmista kodus ise mõnus koorimiskreem. Proovi näiteks sidruni ja suhkruga tehtud koorijat, mis aitab naha imeliselt pehmeks muuta. Selleks vajad:

1 tass suhkrut
½ tassi mandliõli
1 tl värsket mandariinimahla
1 tl värsket laimimahla
1 tl värsket greibimahla
3-5 tilka piparmündiõli

Sega kõigepealt omavahel suhkur ja mandliõli ning lisa siis mahlad. Kõige viimasena lähevad piparmündiõli tilgad. Säilita kinnises purgis.

Alusta algusest

Pruudisoeng on loomulikult üks tähtsamaid elemente Sinu kauni välimuse juures. Veendu siis, et Su juuksed oleksid ka võimalikud ilusad ning anna neile täpselt seda, mida vaja. Rikasta oma toitu raua, tsingi ja kaltsiumiga.

Oliivõli pole vaid salati jaoks

Juuste säravamaks, siidisemaks ja pehmemaks muutmiseks proovi kodus lihtsat oliivõli hooldust. See mõjub parimalt kuivade juuste ja soovimatute lokikeste korral. Kasutada võib umbes paar korda kuus või ka iga nädal, kui juuksed nõuavad.

Sul on tarvis:

¼ tassi oliivõli (sõltub juuste pikkusest)
Kilekotti

Pese juukseid sooja veega. Seejärel pane umbes lusikatäis õli peopessa ja hõõru käsi, et seda soojendada. Masseeri sõrmeotstega õli õrnalt peanahka ja juustesse. Jätka, kuni juuksed on võrdselt õliga kaetud ning jälgi, et ka otsad saaksid kindlasti niisutatud. Nüüd aseta pähe kilekott, kattes sellega juuksed ning kinnita otsad sõlme või juukseklambriga. Hoia õli peas vähemalt 30 minutit, seejärel loputa ning pese šampooni ja palsamiga nagu tavaliselt.

Allikas: FitSugar.com