1. Kas valget tohib kanda?

Muidugi. Sel juhul tasuks valida tagasihoidlikum kleit, mis sobib figuuriga. Eelistada võib ka heledaid kleite, mida katavad mustrid. Kui riie pole pruutkleidilik ning on kergest materjalist — suvine ja liikuv, ei aeta sind kindlasti pruudiga segi. Kiriklik laulatus eeldab aga väljapeetuma joonega riietust. Selleks puhuks sobib soliidne kostüüm, mis koosneb jakist ja seelikust. Ranged pükskostüümid võiks jätta kõrvale, sest pulm on rõõmus sündmus ja meeleolukas tähistamine.

2. Kas tume riietus on õige valik?

Suvistes pulmades on tavaliselt moes heledad värvid, sest need on lõbusamad ja ajakohasemad. Samas on tumedatest toonidest suurepärane näiteks tumesinine. See toob esile ka kauni päevitunud jume. Lisaks on tumesinine värv aegumatu ning praktiline — seda võib julgelt muudel sündmustel kanda. Säravate aksessuaaridega saab tumeda kleidi tõeliselt elegantseks ja efektseks muuta.

Muidugi ei ole hea aksessuaaridega liialdada — lihtsad kõrvarõngad ja käevõru või kaelakee koos ilusate kontsadega sobivad väga hästi.

3. Kas kokteilikleit või maksikleit?

Lihtne kokteilikleit on tavaliselt kindla peale minek. Eriti kauni mulje jätavad vähemalt põlvedeni ulatuvad kleidid ning seelikud. Piduliku sündmuse jaoks nagu pulm võiks valida kleidi, mis ei ole liigselt keha paljastav. Kui tunned, et ülaosa võib olla liiga avatud, saab aksessuaarina kasutada salli või kerget jakikest. Kindlasti kaunistavad iga riietust ka õigesti valitud kingad.

Kaunis maksikleit on aga igati sobiv suvisteks pulmapidudeks. Kiriklikul laulatusel võib kleidi peale sättida viisaka jakikese või kerge kampsuni.

4. Millised on selle suve trendid?

Kindlasti tasub jälgida ka trendisuundi — lilled ja loomulikult kaunid värvid on suvel esiplaanil. Moes on erinevad mustrid ning suured motiivid nii pluusidel, kleitidel kui seelikutel.

Ideaalsed on ka erksad ning tugevad värvid, näiteks sügavroosa, oranž, särav kollane ja meresinine. Muidugi on suvel sobivad ka kõik pastelsed ning heledad toonid.

Inspiratsiooni, milliseid kleite kanda, saab ammutada Denim Dreami e-poest.

Jaga
Kommentaarid