See ei tähendab, et ma lapsi ei armastaks. Nad on väga armsad, aga olgem ausad, lapsed sobivad võib-olla kuninglikku pulma, aga iga inimese pulma ei olegi nad oodatud ja see peaks olema okei.

Ära võta seda isiklikult, kui ma ütlen, et su lapsed pole pulma oodatud. Ma lihtsalt ei taha sinna ühtegi põnni. Kuna see päev on loodetavasti vaid üks kord mu elus ja olen seda oodanud juba 5aastasest saati, võiksin ju ka saada otsustada, kes seal koos minuga on. Mulle ei tundu, et ma tahaksin seal näha kääksuvaid ja ringi jooksvaid lapsi, kelle eest oma valget pulmakleiti päästma pean ja kes karjuvad midagi vahele just siis, kui mu isa mulle toosti peab.

Seega, enne, kui mind hukka mõistad, proovi mõista, miks ma nii tunnen.

Esiteks, raha ei kasva puu otsas ja laste eest tuleb ka tasuda. Mina maksan oma tulevase abikaasaga ise oma pulmad kinni, mitte seda ei tee meie vanemad ja kindlasti ei soovi ma sinu laste eest raha välja käia ja samal ajal jätta kutsumata mõned oma lähedased sõbrad, sest eelarve piir lööb ette. Pulmad on niigi kallid ja pulmareisile sooviks ju ka minna.

Teiseks, mõnes peres on ju rohkem lapsi ja kuidas ma siis ütlen, et valige ainult üks laps, kelle kaasa võtate?

Kolmandaks, ma ei taha küll kõlada nagu täielik mõrd, aga see päev ju on meie kahe kõige tähtsam päev. Olen seda päeva nii kaua oodanud ja planeerinud ning soovin, et saaksin oma sõprade ja lähedastega mõnusalt aega veeta, mitte oodata, kuni sa oma lapse järgi jooksed. See on ju pidu täiskasvanutele ja tahan, et ka sina saaksid seda päriselt nautida.

Ma tean, et kõigil pole võimalik oma lapsi vanavanemate juurde viia ja lapsehoidja palkamine on kallis, aga minu poolest võid mulle isegi odavama kingi teha või seda üldse mitte teha, aga palun jäta oma lapsed koju. Kui sa tõesti ei saa lasteta tulla, siis mõistan ja ega ma eeldagi, et kõik inimesed saavad mu pulmas osaleda. Eks tähistame siis kunagi hiljem!

Lugeja, avalda arvamust, kas lapsed peaksid pulmapeol osalema või võiks neile leida selleks ajaks hoidja? Kas sina lubasid sõbrad pulma koos lastega?