Koolitus tekitab elevust: meie koolitajad seletavad teile, miks on kvaliteetsete lelude kasutamine oluline ning kuidas muuta seks nii enda kui ka oma partneri jaoks võimalikult nauditavaks. Aitame teil välja tulla rutiinist ning anname uusi fantaasiaid. Tooteid saab kohapeal näha ning katsuda, geele ja teisi tarvitatavaid esemeid saab proovida naha peal. 

Kellele on suunatud?
Koolitus on mõeldud eelkõige naistele, kes soovivad kogeda midagi harivat, kuid samas ka meelt lahutada – vahelduseks tavapärastele variantidele. Samas võivad koolituse tellida kõik huvilised.

Tüdrukute õhtu pakett sisaldab järgmist:

  • Tervitusjook ning värsked puuviljad
  • Kingitused igale osalejale väärtuses 18 €
  • Võimalus osaleda auhinnamängus ning võita Pocket Tickler!
  • Kingitus pruudile tüdrukute poolt
  • 10%-line sooduskupong toodetele veebipoes www.bioconcept.eu
  • Koolitus toodetega, mida saab katsuda ning testida, nagu näiteks:
    seksuaaelu virgutavad geelid meestele ja naistele – kuidas need töötavad? Kõrgkvaliteetsed libestid ning nende erinevuste väljatoomine – millist kasutada?
    Uutmoodi vurrukestega kondoomid naiste naudingu tõstmiseks, massaažitooted, mittepenetreerivad sekslelud, kehasõbralikust silikoonist tooted – miks neid eelistada?
    Tutvumine Prantsusmaa luksusliku brändiga YESforLOV.

Mõeldes pruudile…
Pruut saab veeta aega elevust täis keskkonnas oma parimate sõbrannade keskel. Lisaks sellele on talle kingitus osalejate poolt, mille korraldajad võivad välja valida eelnevalt kokkupandud pakettide seast (Vt altpoolt).

Mõeldes broneerimisele…
Soovi korral on võimalik tüdrukuteõhtu korraldada ka meie ruumides aadressil Paneeli 2b, Tallinn. Kasutada on suur avar köögiala, veranda ning showroom. Samuti võivad koolitajad tulla Teie poolt pakutud aadressil. Kirjutage meile, koos leiame sobiva lahenduse!

Mõeldes toimumisajale...
Kõige mõistlikum on sellist üritust korraldada neljapäevast laupäevani. Just nendel päevadel on võimalik meie teenuseid tellida. Üritus kestab orienteeruvalt 3 tundi, sellest pool kulub praktilisele koolitusele, ülejäänu lõbutsemisele.

Mõeldes osalejatele...
Kogemus näitab, et koolitus on kõige efektiivsem siis, kui tüdrukute arv jääb alla 15. Aga kui soovite suuremat seltskonda, kirjutage sellest – koos leiame ühise lahenduse!

Milliste kingituste vahel saab pruut valida?
Pruudile on võimalik valida üks järgnevatest kompletkidest:
“Ingli puudutus”: YESforLOV tuhksuhkrumaitseline pärlpuuder, õrritav suleke.
“Magamistoa saladus”: Je Joue Mimi ning YESforLOV Love Box.
“Patused mõtted”: Je Joue FiFi, Viamax Water Glide ning YESforLOV massaažiõli.

Ürituse hinnad ning detailid on kirjas Bioconcepti kodulehel: www.bioconcept.eu
Küsimuste korral palun kirjutage aadressil: info@bioconcept.eu või helistage numbrile +372 6030 030 või +372 5390 8745

Jaga
Kommentaarid