Pulmaöö stsenaarium

Pruudikleit, peigmehe ülikond, auto, peolaud… kõik see on üksikasjadeni läbi mõeldud. Ning praktiliselt mitte keegi ei mõtle sellele, mis peab toimuma pärast seda, kui noorpaari taga sulgub magamistoa uks. Ometi oleks ju kahju, kui esimene öö lastakse isevooluteed minna. Parimal juhul ei erine see mitte millegagi ülejäänud öödest, halvemal juhul ei toimu üldse mitte midagi. Seetõttu võiks sellele probleemile läheneda vägagi tõsiselt, et mitte ühtegi nüanssi kahe silma vahele ei jääks.

Kohtumise aeg

Oleks hea, kui abiellumine leiaks aset õhtu pool päeva — siis ei tule teil enne kukke ja koitu tõusta ega hiljem pulmalaua taga haigutada. Mida hiljem te ärkate, seda rohkem jääb teil jõudu õhtusteks voodimängudeks. Püüdke ka arvesse võtta, et sel ööl ei tabaks teid teie kriitilised päevad — määrake pulmapäev seksi jaoks soodsale ajale.

Üks tüüpiline noorpaaride viga on sõitmine pulmareisile kohe järgmisel hommikul pärast pulmapidu. Sel juhul jääb pulmaööks vähe aega või ei jää seda sugugi — aeg kulub pakkimisele ning välja jõuate magada alles lennukis. Niiviisi jätate ennast asjata ilma pulmaöö võludest. Palju mõistlikum oleks, kui pulmad toimuksid paar päeva enne seda, kui suundute soojale maale mesinädalaid veetma.

Kohtumise paik

Oleks ideaalne, kui pärast pulmapidu tooks pulmakorteež teid teie korterisse või linnaäärsesse majja. Kui aga olete sunnitud selle öö veetma ühe katuse all koos vanematega või isegi koos teiste külalistega, oleks ikkagi parem tellida endale heas hotellis noorpaaride tuba. See pole mitte üksnes romantilise ühinemise koht, vaid lisaks ka mugavus ning eriline interjöör — pidulik ruum koos kingitustega administratsiooni poolt (šampus, puuviljad). Kõik see soodustab erilist seksuaalset häälestatust.

Kui aga esimene pulmaöö tuleb ikkagi kodus mööda saata, hoolitsege juba varakult oma armupesakese sisustamise eest. Olgu kõikjal lilled (külalised toovad need teile), puistake vannituppa ja voodisse rooside õielehti, süüdake aroomiküünlad. Asjakohased on ka puuviljad, joogid ning suupisted, hoidmaks jõudu, ning erilised maiused, nagu näiteks vahukoor erootilisteks kehakinnituseks. Voodipesu olgu siidist ning mingit ebatavalist värvitooni — sinine, punane.

Riietus

Loomulikult pidulik. Maani rüüsidega öösärgid ja triibulised pidžaamad on keelatud! Tervitatav on kallihinnaline pitsidega kaunistatud pesu, sukahoidja ja sukad, dekoratiivne sukapael, mille partner võib hammastega lahti tõmmata. Kuid ärge kiirustage end paljaks võtma: teie abikaasa tahaks ehk armastama asuda otse pulmariietes. Pole välistatud, et teist säärast võimalust teil enam ei tule.

Tehnilised vahendid

Kui te ei soovi kohe pulmaööl rasedaks jääda ning mesinädalatel iivelduse pärast kannatada, hoolitsege rasestumisvastaste vahendite eest. Ei tasu peigmehe peale lootma jääda: pärast pulmamelu ei pruugi ta nii väga ettevaatlik olla.

Juba varakult võiks magamistuppa valmis panna fotoaparaadi, et teha mälestuseks mõned pikantsed fotod. Erootiline fotoseeria pooleldi äravõetud pulmakleidist on eriline nauding nii peigmehe kui ka pruudi jaoks. Hiljem, vaadates fotosid või filmi, mõistate, kui erutavad võivad olla mälestused pulmadest.

Võimalus tasa teha

Kui aga esimene pulmaöö ei täitnud siiski teie ootusi ja lootusi, pole vaja pisaraid valada. Seda juhtub ikka. Teil on võimalus kõik heaks teha — ees on ju mesinädalad.

Õppige teiste vigadest

Mõned paarid teevad mõtlematuid samme, mida hiljem kibedasti kahetsevad. Õppige nende vigadest…

Esimene viga. Poissmeeste ja tüdrukute õhtu päev enne pulmi. Need emotsionaalsed ettevõtmised nõuavad suuri jõupingutusi ning on reeglina seotud suurte alkohoolsete dooside manustamisega. On olnud juhtumeid, kus peigmees toodi poissmeeste õhtult koju poolsurnuna, ning pruut jäi pärast tüdrukute õhtut pulmatseremoonial peaaegu magama. Pulmapidu pole enam rõõm, pulmaööst ei saa aga juttugi olla. Selliseid õhtuid tuleks korraldada mõned päevad enne abiellumist.

Teine viga. Sukeldumine askeldustesse. Paljud pruudid, unistades ideaalsetest pulmadest, tormavad ringi mitu nädalat järjest, hoides kõike oma kontrolli all. Tulemuseks on lõputult väsinud ning kaugeltki mitte romantiliselt meelestatud pruut. Kas tasub ikka algusest lõpuni tegeleda oma isiklike pulmade ettevalmistustega? Piisab, kui läbi mõelda detailid. Nende teostamise võib aga vabalt usaldada sugulastele ja sõpradele. See on teie pidupäev ning teil on täielik õigus olla muretu printsess.

Pulmade ajal tuleb kasuks hea annus egoismi. Ja siis ei tundu pulmaöö romantika enam tühise seigana, millele pole vastutusrikaste ettevõtmiste foonil vaja tähelepanu pöörata.

Kolmas viga. Liialdamine söögi ja joogiga. Ülesöömine ning liigne alkohol on seksi vaenlased. Kui te ei taha oma esimesest pulmaööst ilma jääda, sööge ja jooge mõõdukalt ning soovitage seda ka peigmehele. Ning loomulikult vältige sibula ja küüslauguga valmistatud roogasid — sellised lõhnad kui just ei võta partnerilt igasugust soovi armatseda, siis vähemalt valmistavad talle kindla peale nii mõnegi ebameeldiva hetke.

Neljas viga. Segavad persoonid. Mõned kutsuvad oma pulma erootilisi tantse esitavaid tantsijannasid. Võib-olla pole see halb, soojendamaks meeskülalisi, kuid noorpaari jaoks pole selline etendus asjakohane. On rumal kutsuda oma pulma tüdrukuid, kes on võimelised teid ennast varju jätma — pruut on see, kes peab olema kõige ilusam ja ihaldatavam.

Pulmaööl võib kallim hakata teid tahtmatult võrdlema nähtud tantsijatega, kellele te ilmselt kaotate paindlikkuses, plastilisuses ja artistlikkuses. Vaevalt et see teile meeldiks.

Viies viga. Suhete klaarimine. Minna magamistuppa, et alustada tüli selle pärast, kes mida tegi, on vale, lausa absurdne. Klaarimine, kui see üldse tarvilik on, jätke pärastiseks. Pulmad on mingis mõttes loominguline ettevõtmine, kus leidub kohta ootamatutele pööretele. Esimene öö peab saama armastuse ööks. Sellest alustagegi.

Kolm kavalust, mis teevad pulmaöö unustamatuks

1) Kasinus.. Piinake oma kallimat paar-kolm nädalat enne pulmi, keeldudes seksist. Olge hell ja võrgutav, kuid keha ligi ärge laske. Öelge: „Mis sa nüüd — ainult pärast pulmi”. Õnnetu ja nälginud, ta lausa tormab pulmaööl teie kallale.

2) Üllatus. Valmistage talle mõni intiimne kingitus, lubage näiteks, et täidate ta suurima soovi ja vihjake sellele pidevalt: „Las tuleb pulmaöö, siis…” Seda pulmaööd hakkab ta ootama kui taevamannat.

3) Võrgutamine. Pruudid on sageli hõivatud oma välimusega ning arvestavad peamiselt „publikuga”. Vaesele peigmehele ei jätku neil peaaegu üldse tähelepanu. Suudlus ainult koos hüüetega „Kibe!” ja kallistus üksnes fotograafi ees. See arusaamatu ja täiesti vale käitumine tuleb heastada! Puudutage oma partnerit pidevalt, tantsides hellitage teda märkamatult, kui istute laua taga, kergitage oma pikka seelikut nii, et paistaksid pitssukkades jalad. Ahvatlege teda ning mingist hetkest alates hakkab teie peigmees hirmsasti magamistoa poole kippuma.