1. Ole konkreetne

Su soovid peavad olema selged ja läbimõeldud. Ja seda olenemata sellest, kas korraldad pulmasid koos oma pere ja sõprade või pulmakorraldaja abiga. Iga pisiasi vajab paikapanemist, et tähtsal päeval kõik ideaalselt sujuks. Väljenda konkreetselt, mida sinu ja su partner soovite.

2. Ära tee oma pulmast üllatust

Olgugi, et pulmakülalised on ilmselt su elustiili valikust ja veganluse teest teadlikud, ei tohiks sellest pulmakutsel saladust teha. Pane see kindlasti kirja, et kõik teadlikud oleks!

3. Tee roheliseks ka pulma toimumispaik

Kui sa plaanid veganpulma, siis tasub juba täispanga peale minna. Võta see oma pulmateemaks — lähtu sellest ka kohavalikul, kaunistuste valimisel ja tordi kujundamisel. Näiteks on ideaalseks veganpulma pidamispaigaks kaunis paik roheluses, ümbritsetud lilledest ja loodusest.

4. Seleta kõik lahti ka toitlustajale

Kui sa ei taha pulmapäeval halbu üllatusi, siis tasub oma soovid ka toitlustajaga läbi rääkida. Selgita talle, mis on lubatud ja mis mitte. Ära solvu, kui ta kõike ei tea ja sinu jaoks ehk rumalaid küsimusi pärib. Küsimused aitavad tal menüüd paika panna ja kõik sinu meele järgi korraldada.

5. Hakka varakult ka kleidi ja ülikonna peale mõtlema

Kui sa ei soovi oma pulmas kanda siidist kleiti või nahast kingi, siis tasub nende otsimisele natukene rohkem aega pühendada. Uuri pruudisalongidest nende vegan-valikute kohta ja vajadusel valmistu ka välismaiseid poode külastama.

Allikas: Bollywoodshaadis