1. Üldine tervis ja peenise tervis käivad käsikäes

Kui su kutil on viimasel ajal väikemehe tõusmisega raskusi esinenud, siis mõtle korra tema elustiili peale. Kas ta magab korralikult? Kas ta toitub tervislikult? Kui palju ta liigub? Ehk on ta juurde võtnud? Ülekaalulistel meestel on madalam testosteroonitase — see võib ka erektsiooni “pekki keerata”.

2. Tal ei ole seal kuskil ühtegi luud

Aga mis hullud jutud need siis on, kus räägitakse, et mehed oma peenise ära murdnud on? See tuleneb välise peenisekoe murdumisest. Ja kui seda ei ravita, siis võib tal elu lõpuni viltune meheau olla.

3. Suurus loeb! Meeste jaoks vähemalt

Sa ei kujuta ettegi, kui palju mehi oma peenise pärast igapäevaselt stressab. Vahet ei ole, mis suuruses see on.

4. Nad saavad seda pikemaks venitada

Või vähemalt grupil itaalia meestel tuli selline asi välja. Nad sikutasid iga päev oma peenist ja tegid seda lausa mitu tundi järjest. Tulemus? 1,5 cm pikem meheau! Ei soovita kodus järele proovida.

5. Ümberlõikus ei muuda naise jaoks väga midagi

Jah, tõesti, sul on vähem materjali, millega töötada, kuid eksperdid väidavad, et vaginaalne seks on põhimõtteliselt täpselt samasugune kui ümberlõikamata mehega. Mõned isegi väidavad, et mehe jaoks muutub asi palju tundlikumaks.

6. Seemnevedelik on kalorivaene

Teelusikatäies on ainult 36 kalorit!

7. Tema kingasuurus ei ütle tema meheau kohta mitte midagi

Unusta see jutt, et suure jalanumbriga mehel kindlasti püksis üks monstermõõtu peenis on. Need kaks asja ei ole omavahel kuidagi seotud, kahjuks või õnneks…

8. See on põhimõtteliselt nagu üks suur kliitor

Usu või ära usu — emaüsas olles ei erinegi väikesed poisid ja tüdrukud teineteisest niivõrd palju. Suhtu siis sellesse edaspidi nii nagu sa tahad, et sinu väikesesse kliitorisse suhtutakse. Õrnuse ja hoolega!

9. Ka peeniseümbrus on tundlik

Peenis pole midagi nii otsekohene, kui arvata võiks. Jah, ta on küll oma olemuselt kui see, mis naisel allpool naba, kuid siiski ei maksa unustada, et ka peeniseümbrus on vägagi tundlik piirkond. Ära seda siis järgmisel korral unusta!

10. See võib sind korralikult üllatada

See, milline ta oma puhkeolekus on, ei reeda midagi selle kohta, milliseks ta “töövalmis olukorras” muutuda võib. Ole valmis üllatuseks!

Allikas: Women’s Health Magazine

Jaga
Kommentaarid