1. Seks ei ole mehe jaoks valikuline

Mehe jaoks on seks sama oluline, kui hingamine ja söömine. Ta suudab ilma selleta elada, kuid see pole lihtne. Mehele on seks kui suhtlusviis, sama, mis naisele rääkimine - mehe nädalate pikkune seksita elu, võrdub naise sama pika vaikimise ja mitte suhtlemisega oma mehega.

2. Ühendumine

Nagu esimsesest punktist järeldub, on seks meestele suhtlusviisiks, samuti oma kaasaga taasühendumisvahendiks ning akude laadimiseks. Kui su mees naaseb töölt, mõeldes esimese asjana seksile, siis ei ole ta seksisõltlane, vaid soovib leida sidet oma naisega, lõdvestuda ning tunda, et kõik on endiselt hästi, isegi, kui tööl ja teistes eluaspektides on pingelised ajad.

3. Näita initsiatiivi üles

Kuigi enamus meeste jaoks on normaalne ja vastuvõetav olla domineeriv, seksuaalne sissetungija, tahavad nad siiski vahel, et ka naine näitaks üles huvi ja haaraks ohjad enda kätte. Nii tunneb mees end tahetuna ning vajalikuna ja ei mõtle, et lihtsalt kannatad, selle ’’tseremoonia’’ viisakalt ära.

4.Võta komplimendid tänuga vastu

Ükskõik, mida naised enda kehast ei arvaks, seda vihkavad või laidavad, sinu oma abikaasa armastab su keha. Kui su kallis kaasa ütleb, et oled kaunis, et sul on ilusad jalad, rinnad või tagumik, siis võta see kompliment tänuga vastu- ära hakka end alavääristama ja väitma, et kuskilt võiks siiski paar kilo maha võtta. Aktsepteeri oma mehe arvamust ja usu, et ta ütleb, mida mõtleb.

5. Ära peida oma keha

Näita oma abikaasale end tihedamini alasti- kui vahetad riideid ära kiirusta või paota vahel justkui kogemata hommikumantli hõlmasid, kui ta sinust möödub. Meestele lihtsalt meeldib vahel alasti naise keha vaadata. Vältimaks huvi porno ja paljastavate piltide vaatamist netis, ole ise oma mehe ainuke seksuaalne allikas ja paku talle lisaks muule visuaalset naudingut- kartmata, et mees seetõttu kohe sinuga seksima tõttab, kuigi see võib nii olla, kui vahekorrad on jäänud nädalate taha. Samaaegselt loob selline käitumine sensuaalsed tunded oma keha vastu ning peagi märkad, et ka sina mõtled seksile rohkem.

6. Üllatus, üllatus..

Üllata oma abikaasat ja vaata, mis nägu ta teeb - sa naudid seda kindlasti. Tee, midagi, mida sa tavaliselt ei tee, ole mänguline, näiteks nii: restorani lauda istudes, teata, et sul puudub aluspesu, korralda talle topless filmiõhtu, kandes ainult pidžaama pükse või hüppa koos temaga dušši alla. Flirdi temaga, saada seksikaid sõnumeid, kanna nunnusid püksikuid ja seelikuid.

7. Ei seksile

Kui sul tõesti ei ole võimalik antud olukorras, teatud põhjustel vahekorda astuda, siis pane hästi tähele, kuidas sa keeldumist sõnastad. Tavaliselt mehed mõtlevad pikalt ette, kuidas oma naiselt seksi küsida, nad vaagivad ja kaaluvad ja lükkavad seda edasi, suruvad oma mõtteid alla. Kuna seks oma abikaasaga omab suurt tähtsust tema elus, iga keeldumine on justkui tema kõrvaleheitmine. Seepärast, kui sul pole võimalik sel hetkel armatseda, siis ütle seda ilusti ja leebelt, et sa hetkel ei saa ja anna märku, et mõtled sellele ja hoolid, et näiteks homme õhtul võiksid seda teha. Võimalusel aita tal rahuldust saada ilma vahekorda astumata.

8. Erutus

Mehe jaoks on kõige meeldivam näha, et ta abikaasa on erutunud, kirgedest tulvil ja ta naudib seksi. Lihtsalt lamamine ja ootamine, millal ta lõpuni jõuab, ei ole just kuigi julgustav. Mees tunneb end väärtuslikumana ja talle on tähtis näha, et suudab oma naist üles kütta, erutada ja kired lõkkele puhuda. Kui ta tunneb end hästi voodis, tunneb ta jõudu ja julgust ka muudel elualadel. Nad teavad, et seks ei eruta naisi nii palju ja pidevalt, kui mehi, kuid nad tahavad tunda end aktepseerituna.

9. Seksiseiklus

Muuda aegajalt tavaline seks seksiseikluseks. Meeste jaoks on kolme liiki seksi- tavaline, kähkukas ja seikluseks. Kui sul on välja kujunenud kindlad poosid, mis on turvalised ja võid kindel olla, et mõlemad abikaasad jõuavad orgasmini, siis loobu nendest vahel ja proovi, midagi uut. Kasuta uusi tehnikaid, erinevaid kohti, mitte ainult voodi, ole elevil ja erutunud koos temaga, tee silmad lahti ja tule teki alt välja. Muuda teie ühised seiklused igavesti meeldejäävaks.

10. Õpi oma meest tundma

Naine, kes on võtnud eesmärgiks oma meest nii seest kui väljast, voodis ja muus elus tundma õppima, teeb oma mehe kõige õnnelikumaks kogu maal. Jäta meelde ta lemmikpoosid ja -kohad, mis teda erutab ja mitte, milline sinu kehaosa meeldib talle enim. Tunne tema vastu huvi ja ole hooliv, mõistev ja arvesta tema tunnete ja vajadustega. Ole see tõeline naine ja tema ainuke seksuaalallikas ning naudi seda.

Kui soovid õppida veelgi erilisemaid nippe ja tehnikaid, kuidas leida oma tõeline naiselikkus, äratada endas kirg ning panna liikuma energiad endas ja oma ümber, tule juba 11.juulil-13.juulil toimuvale Tantrafestivalile ning vaata lisainfot www.tantrafestival.ee ja www.bhairavayoga.com