1. Kui kirg on lahtunud ning elu jõudnud ei-taha-etappi, peab seda püüdma oma kaaslasega arutada. Tuleb olla peenetundeline ja tunnistada, kuidas lugu sinu meelest on ja mis sulle muret valmistab.

2. Vesteldes ei tohi teineteist süüdistada ega meenutada minevikku. Tuleb keskenduda praegusele eluhetkele ja mõelda, mida ootate tulevikult.

3. Kui olete pikka aega leppinud nn misjonäriasendiga, võtke appi fantaasia ning mängulisus. Erootilised filmid ja seksilehed võivad siinjuures aidata.

4. Ärge unustage helluse, õrnuse ega teineteise puudutamise tähtsust. Neid peetakse eriti oluliseks just naissoole, kuid vanuse kasvades hakkab tugevamgi pool neid rohkem hindama.

5. Unustage töö- ja kodumured ning keskenduge vaid seksile. Kui üks osapool märkab, et teine tegutseb automaatselt, mõtted aga on hoopis kuskil mujal, kaob nauding.

6. Pidage meeles, et elus tuleb ikka ette aegu, mil seks justkui polegi tähtis. Ei tasu paanikasse sattuda ega arvata, et nii jääbki. Aeg, hea tahe ja avatus toovad uue lõõma.

Loe edasi portaalist Kodus.ee