1. Tegemist ei ole enam tööga. Igal ühel on kord olnud mõni poiss-sõber, kellele suuseksi tegemine tundub nagu raske töö, sest tema ju lihtsalt lebab pikali samal ajal, kui sina kogu töö ära teed mõeldes samal ajal kliimamuutuse ja tööl tegemata jäänud asjade üle. Abielludes ei ole suuseksi puhul tegemist enam ebameeldiva asjaga, vaid toreda eelmänguga, mida hea meelega oma armsamale teed.

2. Saad ka ise sellest lõpuks ometi naudingu. See on see hetk, kus viibutame näpuga kõigile tobudele, kelle peeniseid sa aastate jooksul kohtasid ja kes jäid pärast suuseksi lihtsalt magama. Abielu puhul võid alati loota, et su mees teeb sulle ka vastuteene, sest tegemist oli kõigest eelmänguga ja ta armastab sind piisavalt, et sind mitte kuivale jätta.

3. Su mees teab täpselt, kui kaugele ta võib minna ilma, et sind ära lämmatada. Ja kui ongi nii, et sa ei suuda limpsida rohkemat kui ühte pisikest pulgakommi, siis ta on valmis mõnust loobuma, et sind mitte ära lämmatada.

4. Sa tead viimast korda, kui ta duši all või jõusaalis käis. Seetõttu on ka palju lihtsam otsustada, kas sa tahad talle seda teha või mitte.

5. Kui midagi veidrat juhtub (näiteks hammustad talle sisse või asend on vale), pole probleemi. Mäletad seda korda, kui tegid suuseksi kutile, kellega olid kuu aega väljas käinud ja lõid hambad kogemata tema meheausse ning see oli mega piinlik? Seda probleemi sul enam ei ole ja saate vabalt edasi tegutseda, eeldades, et sa päris verd välja ei hammustanud.

6. Sa ei tunnegi soovi häbist maa alla vajuda, kui talle seda tehes silma vaatad. Kui piilud salaja, kuidas ta millelegi reageerib ja tema vaatab ka sulle just samal hetkel silma, on võimalik, et enam ei tundugi see nii veider.

7. Sa ei üllatu enam tema varustust nähes, sest sa juba tead, mis sind ees ootab.

8. Ei mingeid üllatavaid purskamisi. Mis värk sellega on, et mõned mehed arvavad, et nad võivad sulle näkku tulla ega peagi enne küsima, kas see on okei? Abielludes su kallim juba teab, kas sulle see meeldib või mitte ning kuhu ta võib selle suunata. Loodetavasti ta ka teab, et sperma silma pritsimine võib olla valus, mistõttu oskab ta juba ettevaatlik olla.

9. Sa ei pea muretsema neelamise pärast. Ka tema teab tänaseks, et ta seemnevedelik ei olegi ideaalselt külm chardonnay.

10. Lõpetamine võib olla piinlik. Kui sa oled sülitaja ja jooksed kohe kraanikausi juurde, siis see on täiesti okei. Kui sa aga otsustad neelata ja selle maitse kohta mõne labase nalja viskad, siis ta ei solvu. Ja, kui see pritsib üle su linade, ei tekita enda sperma nägemine temas enam vastikustunnet, vaid ta teab, et aeg on pesu pesemiseks.

11. Vahel sa tõesti ei taha seda teha ja ta ei solvu enam. Su partner teab, et asi pole tema peenises, vaid sa lihtsalt ei viitsi täna väga vaeva näha. Vahel sa lihtsalt tahadki voodis lebada nagu surnud meritäht ja see on ka jumala normaalne. Sa ei pea enam nende asjade pärast põdema.