1.
Naine tahaks seksida vähemalt sama sageli kui mees. Ometigi loodab suur osa naistest, et just mees on see, kes seksimiseks ettepaneku teeb. Kui mees aga ettepanekuni jõuab, peab see olema ka läbimõeldult tehtud. Märksõna on
õrritus
. Ettepaneku võib ka otse teha. Solvav ei tohiks selline pärimine aga kindlasti mitte olla. Pigem lõbus või armsalt otsekohene.

2. Naisele mõjub erutavalt mees, kes talle mis tahes toitu valmistab. Mees võib teha kas või ainult võileibu, ent naine usub, et mees teeb seda vaid ühel eesmärgil — omavahel olemiseks jääb palju rohkem aega! Kui mees aga tõesti kokakunstiga sinapeal on, tasuks meeles pidada, et viiekäigulist einet naine ei ootagi. Piisab vaid ühest käigust — šokolaadimagustoidust serveerituna otse voodisse, pehmete patjade vahele.

3. Naisele meeldib tantsida. Kui vaid mees sellest aru saaks! Kui saaks, siis viiks mees naise tantsima — romantilisse tantsurestorani või mõnda diskoteeki. Või noh, vähemalt valiks mees naist baari kutsudes sellise koha, kus on naisele meelepärane muusikavalik. Edasi läheb juba lihtsamalt: lõbutsedes ja naljatledes möödunud õhtu kroonib enamasti… teadagi mis.

4. Kui mees on meelepärase partneri leidnud, ei läbe ta kuidagi oodata, millal seksini jõutakse. Kuidas aga teada, et naine valmis on? Naist peab vaid pisut jälgima: kuidas naine meest vaatab, tema lähedusele reageerib… Kui naine lubab mehe endale juba väga lähedale, võib mees püüda naisele musi anda. Naise reaktsioon annab reeglina vastuse.

5. Eelmängu võiks kasutada uurimisretkena. Lisaks kõigele ilusale peab naine lugu eriliselt lugu sellisest partnerist, kes hoomab ka EI-vastuseid. Imelise elamuse kogemiseks võiks naine meest pisut juhtida. Ja vastupidi.

6. Hommikuses nn äratusseksis on omad nõksud. Naine ei suuda naudingule keskenduda, kui ta peas vasardab vaid üks mõte — ma jään kohe tööle hiljaks. Mehel tuleks siis lihtsalt teatava ajavaruga ärgata ning naist õrnalt äratama asuda…

7. Enamasti on kõik mehed mures oma varustuse suuruse pärast. Asjatu mure. Naiste meelest vähemalt. Sest mõjuv on hoopis oskused ja tehnika.

8. Suuseksi tehes teevad mehed sageli ka vigu, olles liiga kiired ja tugevad. Naisele on tähtis hoopis puudutuse ja surve tugevus. Õppetunnina võiks hinnata kõrvalesta suudlemist.

9. Mõnelegi tekitab probleeme orgasmini jõudmise aeg — enamasti kogeb mees õnnetunnet naisest varem. Naisest hooliv partner tunnetab ja kuulab seksides mitte ainult naist vaid ka ennast. Kui “lõpp on lähedal” saab mees muuta sujuvalt asendit või keskenduda hoopis partnerile.

10. Valdav osa küsitluses osalenutest naistest kinnitasid, et nad on voodis valmis eksperimenteerima alles pärast pikemalt kestnud suhet. Niisiis peab mehel jätkuma kannatlikkust ja naine peab tunnetama, et tema riivatusi ei taba mehe hukkamõist. Kuna naised on varmad matkima, on kõige soodsam riivatuid mõtteid tekitada läbi romantilis-erootiliste romaanide ja filmide.

11. Masturbeeriminie on nii meestele kui ka naistele seksuaalne õppetund. Eriti juhul, kui seda söandatakse teha partneri nähes. Tekkiva pinge võib enda kasuks suunata, kui naine võtab eneserahuldamisel abiks mehe käe. Kas seksmänguasjade kasutamine aitab liigsest häbelikkusest võitu saada.

12. Naiselgi on seksifantaasiad, mis on sageli üsna riivatud ja väga loovad. Kellegi teise rollis esinemine vabastab naises sageli seni varjatud seksuaalsuse.