“Kui naine ütleb mulle, mis talle meeldib — sellest pole mitte midagi seksikamat.“ — Steve G.

“Mu tüdruksõber äratas mind kunagi suuseksiga. See oli nii ootamatu ja sellepärast ka võimas!“ — Alex J.

“Mu tüdruksõber kandis kunagi kleiti, millel oli ees ülevalt alla ulatuv lukk. Seda lahti tõmmata ja näha tema pitsilist pesu seal all oli uskumatult kuum tunne.“ — Joseph G.

“Pärast pikka päeva tööl, kui olin talle lõuna ajal rääkinud, kui raske päev mul on, tulin koju ja tal oli seljas seksikas pesu. Ta tõmbas mind lipsust magamistuppa, lükkas voodile, vaatas oma süütute silmadega otsa, naeratas ja ütles esimest korda elus, et ta armastab mind ja hüppas mulle peale. Muidugi tegin talle kohe selle teene ka heaks.“ — Erich J.

“Seksuaalselt enesekindel naine, kes ei karda mulle öelda, mis toimib ja mis mitte, on tohutult kuum. Naise juures, kes lihtsalt pikali on ja teeskleb, pole mitte midagi seksikat. Lihtsalt ütle mulle ja see on meie mõlema jaoks parem.“ — Scott W.

“Ma jumaldan seda, kui naine väljendab selgelt, kui miski talle meeldib ja seda mitte ainult sõnadega, aga ka sellega, kui ta pigistab oma jalgu kokku või näen seda ta silmadest.“ — Patrick H.

“Mulle meeldib, kui ta ei karda häält teha.“ — Mario G.

“See on päris kuum, kui naine rahuldab end ja sunnib meest vaatama.“ — Mark A.

“Enesekindlus on parim asi maailmas. Kui vaatad oma mehele silma ja ütled talle, kui hea seks on või näeme su huulil seda kuratlikku naeratust või sosistad mehe nime täpselt õigel hetkel.“ — Harry W.

“Täpselt seksi ajal ütles ta mulle, et ma olen nii kuradima kuum. Ei, see polnud lihtsalt suvaline räpane jutt, vaid selge kompliment, mis mind megalt erutas ja tahtsin talle palju rohkemat anda.“ — Michael L.

“Kui ma talle suuseksi teen ning ta mängib oma rinnanibudega ja ta selg läheb nõgusaks — see erutab mind ikka täiega.“ — Nicholas M.

“Kõndisin kord tuppa, kui ta mind pesus voodil ootas. Sellele järgnes meie elu kõige kuumem seks.“ — Matty H.

“See, kui ta paneb mulle silma vaadates kondoomi peale. Lihtne, aga seksikas.“ — Jay J.

Allikas: Women’s Health