1. Unetus
Milleks tugevatoimelised ravimid, kui holistiline leevendus on kohe käepärast?

2. Tülitsemine
Ta vabandas, sa võtsid vabanduse vastu, aga tegelikult oled ikkagi veel pahane ja tahaksid talle virutada. Karista teda parem voodis väikeses süütus (või mitte nii süütus) rollimängus ning pärast seda vaatate teineteisele jälle armunult silma nagu varem.

3. Tööstress
Kui miski muu su mõtteid homselt esitluselt või vastamata jäänud meilidelt mujale ei vii, siis kulub sulle ära üks korralik sängisambo, mis võtab su hingetuks ja puhastab aju mõttetustest.

4. Ei jõudnud trenni
Trenn tõstab tuju, sa tead seda. Kui trenn vahele jääb, tunned end kehvasti ja tujutult. Soorita mõned energiakulukamad harjutused magamistoas ja loe tänane treening sellega tehtuks.

5. Edasilükkamine
Sa oled ammu pidanud oma kappi koristama, aga kuidagi ei viitsi, lisamotivatsiooni oleks hädasti vaja. "Oi, näe, peika tuli, kohe, kui olen temaga lõpetanud, võtan kapi käsile."

6. Lahkumisvalu
Sina igatsed teda, tema igatseb sind, te mõlemad olete väga kurvad ja üksildased... pole mõtet pikalt halada, tehke parem midagi, mis jätab meeldiva mälestuse pikaks ajaks.

7. Igavus
No kuule, kas sul tõesti on midagi paremat oma vaba ajaga peale hakata?

8. Energiapuudus
Hommikul oli kohtumine, terve päeva oled tööd vihtunud ja tõesti ei viitsiks kohe kuidagi õhtul sõbrannadega välja minna, kuigi oled lubanud. Kust küll saada energiat? Hmm, sa ilmselt juba aimad...

9. Halb soeng
Juuksur tegi just seda, mida sa tal sõnaselgelt keelasid. Ta hävitas su soengu ja näed peeglisse vaadates mingi imeliku nõiamoori peegeldust. On ainult üks viis pisaratest jagu saamiseks ja see on riidest lahti koorimine ja veendumine, et su kallim näeb su juures vee väga palju muudki ihaldusväärset kui su juuksed.

10. Suutmatus otsustada
dSina tahaksid vaadata romantilist komöödiat, tema aga hoopis actionfilmi. Ühendage need kaks žanrit romantiliseks actioniks.

11. Nälg võtab silmanägemise
Tahaks süüa, aga koju tellitud toit ei jõua ega jõua kohale või ahjuprae valmimiseni läheb veel vähemalt tund. Enne, kui teineteise silmi välja kraapima hakkate, hüpake parem korraks kahekesi duši alt läbi ja aeg läheb justkui linnutiivul...

12. Ebamõistlikult kalli kulutuse põhjendamiseks
Täiesti juhuslikult ja möödaminnes sattusid pesupoodi ja ostsid kalli, kuid ülimalt seksika pesukomplekti. Pane see selga kohe, kui koduuksest sisse astud ja kõigile saab kohe selgeks, et tegu oli absoluutselt tasuva investeeringuga.

13. Kohutav hotellituba
Puhkusreisil hotelli jõudes avastad, et linad on karedad, õhk läppunud ja voodi nii kohutav, et sa ei julge isegi sinna alla vaadata. On ainult üks asi, mis su mõtted suudaks mujale viia ja see ei ole toateeninduse kutsumine. Ära unusta “Do Not Disturb” silti uksele panna!

Allikas: Womens Health