1. Õhtul voodisse heites ja enda kõrval tühja voodipoolt jõllitades leiad sealt Cosmo aastast 2005, tühja siidripudeli, veinikorgi, kuivanud porgandi ja väikese pooliku loomakujulise küpsise. Ja sulle tundub, et ta vaatab sulle äärmiselt etteheitvate silmadega otsa.

2. Sa näed esimest korda elus, et ka kondoomipakk võib tolmune olla.

3. Su ema pärib murelikult, kas sa ikka seksid piisavalt.

4. Su sõbrad isegi enam ei küsi.

5. Sa oled täiesti unustanud, kuidas suudlemine käib.

6. Sa ei ole oma veidraid nibukarvu juba mitu kuud välja kitkunud.

7. Sa seisad peegli ees alasti ja kinnitad endale, et sa ei ole ju ometi NII kole.

8. Sa seisad peegli ees alasti, vaatad oma figuuri, lükkad kõhu ette, vihastad, et oled paks või liiga peenike, käid siis külmkapi juurest läbi ja poed koos jäätisega voodisse ”Seks ja Linna” või “Sõprade” kolmandat hooaega vaatama.

9. Sa korrutad iseendale, et seks on ülehinnatud!

10. Just siis, kui sa oled suutnud end veenda, et kõikide su sõprade seksielu kiratseb samuti ja olete kõik kuival, saabub su korterinaabrist sõbranna koju koos mehega, kellega veedab nii meeletu öö, et seda on kuulda viie kilomeetri kauguselegi.

11. Sa tead väga hästi, mis on parem kui seks. Juust! Ja jäätis. Ja “Grey anatoomia” uued osad. Tõepoolest, kellele seksi üldse vaja on?!

12. Sa juba vaikselt kujutad ette, kuidas selgitada pikka kuivaperioodi ja põhiasjade unustamist oma järgmisele seksipartnerile, kui sa voodis midagi eriti napakat teed.

13. Mõnikord tundub, nagu keegi taoks sind jalaga genitaalidesse, kuid kui sa alla vaatad, pole seal kedagi…

14. Sa kipud unustama, et sul üldse suguelundid on.

15. Sind lohutab teadmine, et 16 aastat said sa vabalt seksita hakkama. Okei, need olid aastad 0-16, kuid siiski — sa tuleksid sellise tsölibaadiga vajadusel veelkord toime!