Entusiasm on väga oluline

Jah, kui oled erutunud, on väga lihtne entusiastlik olla, aga seda tuleks hoida ka siis, kui fookus langeb parasjagu partnerile. “Seks on palju rohkemat kui kõigest erinevad teod ja liigutused, mis viivad orgasmini,” teab sekspert Andy Duran. Seega, ära tee mingeid asju ära lihtsalt selleks, et su partner rahul oleks. Leia viise, kuidas seda kõike ka ise nautida.

Vahekord ei ole ainus viis seksimiseks

"Üle 70 protsendi naistest ei saagi vahekorra teel orgasmi," teab Duran. "Enamik vajab orgasmini jõudmiseks kliitori stimuleerimist, olgu siis üksinda või penetratsiooni ajal. Paraku aga kipub enamiku heteroseksuaalsete paaride seks lõppema vahekorraga ja ainult peale seda, kui mees on tippu jõudnud. Ja seda infot ei jaga me sinuga selleks, et see sind kummitama jääks, vaid, et see julgustaks sind nägema suuremat pilti seksist, mitte ainult neid pisikesi pilte, mida seni oled näinud." Proovi uusi asju, näiteks võta appi oma sõrmed või katseta oraalseksi. Näita oma mehele, mis sulle tegelikult meeldib.

Proovige erinevaid asju, et vürtsitada oma voodielu

Abielludes kirjutad ka alla lubadusele seksida terve elu vaid selle ühe ja sama inimesega. Aga see ei tähenda, et teie seksuaalne rutiin peaks alati sama olema. Proovige aeg-ajalt ka midagi uut sinna lisada: tehke seda mõnes teises toas ja kui rahaline seis lubab, minge aeg-ajalt kasvõi hotelli. Või leidke mõni teine privaatne koht. Võimalusi on lõputult, olge loomingulised!

Edukad paarid suhtlevad teineteisega

Inimesed on üsna sotsiaalsed tegelased, aga paraku mitte siis, kui jutt käib seksist. Muidugi pole seksist rääkimine kõigi jaoks midagi tohutult keerulist, aga isegi need, kes julgevad sellest rääkida, põevad selle pärast, et äkki nad teevad seda valel ajal ja vales kohas. "Paljud inimesed arvavad, et magamistoas tohib seksist rääkida ainult selle tegemise ajal," räägib Duran. "Meie soovitame sul leida selleks tegelikult hoopis eraldi aeg. See võib leida aset lõunat süües või pargis pikniku pidades, aga meeles tuleb pidada, et asja mõte on rääkida, mitte seksida." Katke võimalikult palju teemasid alustades sellest, mis teile ei meeldi, millest te unistate ja fantaseerite. Proovige koostada nimekiri asjadest, mida tahaksite teineteisega proovida, aga ka nimekiri asjadest, mida ei taha.

Enesekindlus tasub ära

RuPauli sõnadega: "Kui sa ei suuda iseennast armastada, kuidas sa saad armastada kedagi teist?" Peaaegu igas olukorras on väga oluline leida esmalt iseendast seksuaalset väärtust. Õpi hindama seda, milleks sina võimeline oled. Õpi end oma kehas hästi tundma. Võimalik, et see tähendab, et pead veetma rohkem aega alasti. Või õppima endast hoopis häid selfisid tegema. Lõppude lõpuks on enesekindlus nakkav. Mida rohkem sa õpid iseennast hindama, seda rohkem teeb seda ka su partner.

Allikas: Fatherly