Rahulik ja aeganõudev seks

Kui teil mõlemal on aega, on teineteisele pühenduv ja rohkem aega võttev seks suhtele lausa hädavajalik. Sensuaalses vahekorras ei ole oluline n-ö lõpptulemuste saavutamine, vaid protsess ise. Kui võtate hoogu maha ja ei keskendu vaid orgasmi saamisele, õpite rohkem hindama iga osa teineteise kehadest.

Ka emotsionaalsed eelised on sel juhul kauakestvad. Teadmine, et ta hoolib piisavalt, et end tundideks vaid sinule pühendada ning et oled tema number üks prioriteet, tõstab enesekindlust ja turvatunnet. Tugevneb ka teie emotsionaalne side, sest teie magamistuba pole vaid seksuaalsete elamuste, vaid ka teineteise nautimise paik.  

Kähkukas

Kähkukas on nagu maavärin: see paneb adrenaliini voolama, saab kiiresti läbi ja jätab su põlvist nõrgaks. Kähkuka nõudmine mehelt on temale ka väga suur kompliment, sest näitab, kuidas sa teda ihaldad.

Kui mehel on olnud stressirohke päev, võtab kiire ja vihane „põrutamine” pingeid vähemaks. Kiire seksi puhul on teie parimaks abivahendiks libesti — vahel lihtsalt pole aega, et korralikult n-ö üles soojeneda.

Ennast näitav seks

Sa võid arvata, et mehe ees masturbeerimine on hirmsam, kui suure rahvahulga ees kõne pidamine, kuid tea, et see on üks meeste lemmikumaid fantaasiaid. See pole ka ainuüksi vaatamiseks — mees võib nii mõndagi õppida selle kohta, kuidas sa soovid, et tema sind puudutaks. Selline mehe enda isiklikule maale laskmine on üks intiimsemaid asju, mida sa teha saad.

Lohutusseks

Mõnikord on kõik, mida sa vajad lihtsalt mõnusa enesetunde tekitamise seks. See on nagu mõni lihtne toit: see ei tekita sinus elevust, kuid paneb sind end hästi tundma. Inimesed seksivad mitmetel eri põhjustel ja üks neist on lohutamine või murede leevendamine. Teineteise eest hoolitsemine sellisel moel on tugevaim moodus tuua oma suhtesse korraga nii füüsilised, kui emotsionaalsed elemendid.

Raju seks

See on toores, vali ja äkiline seks, mis naabritel magada ei lase, koduloomad eemale hirmutab ja voodiraamid proovile paneb. Tunnistagem, vahel on sellist enese väljaelamise viisi lihtsalt tarvis.

Alistuv seks

Mehed armastavad vallutamist, mistõttu erutab neid nii väga see, kui lased neil ohjad enda kätte võtta. Hoia eelmängu ajal voodipeatsist või pea kohal asuvatest patjadest kinni, paljastades end mehele kogu ulatuses. Hoia jalgu laiali ja mine kaasa sellega, mida mees teha soovib — nii näitad, et tahad, et ta mängu üle võtaks ja ka sinu lõpule viiks, sest tead, et ta on selleks võimeline. Mehele on see väga suur turn-on.

Domineeriv seks

Vahel tuleb ohjad ka enda kätte võtta. Roni peale, hoia mehe käsi kinni (või kasuta selleks näiteks salli või sukki). Kummardu rindadega tema kohale või kalluta end hoopis taha — nii näitad talle iga osa endast. Kõik liigutused ja poosimuutused on sinu kätes, sest sel hetkel domineerid sina. Usu, tal ei ole midagi selle vastu.

Allikas: cosmopolitan.com