Enesekindlus

Mis parata, kõige olulisem on see, et sa armastaks iseennast ega häbeneks oma keha. Mees näeb kohe ära, kui sa tunned end ebakindlalt ja keskendud sellele, et “sa ei näe hea välja”. Väike meeldetuletus: kui mees tuleb sinuga voodisse, peab ta sind seksikas. Seega lõpeta põdemine!

Lõbutsemine

Paljudele näib, et seksis kehtivad kindlad reeglid. See algab punktist A ja peab kindlasti jõudma punkti B. Tegelikult pole see nii, seks peaks olema lõbus. Nagu sa tead, võib tulla voodis ette ka ootamatusi, seega võta selliseid seikasid naljana. Ahjaa, naera kindlasti mehega koos, mitte tema üle.

Avatud meel

See ei tähenda, et peaksid nõustuma absoluutselt kõigega, millele su partner tuleb. Sul on õigus öelda ei. Siiski ära jää korduvasse mustrisse kinni, vaid tunne huvi selle vastu, mida su kallim tahaks teha. Mine tea, ehk avastate koos midagi lahedat.

Anna märku, et tahad teda

See nipp on lihtsamast lihtsam. Täpselt nagu sina tahad tunda enda seksikana, soovib olla ka mees ihaldusväärne. Näita talle, et sa ei suuda enda käsi tast eemale hoida!

Üleannatu kõnepruuk

Näib, nagu see on ainult Ameerika komöödiate teema? Sa eksid. Mehele meeldib, kui sa kannad neile üksikasjalikult ette, mida tahad temaga voodis teha.

Allikas: Sexy Confidence