Jäär

Kui kohtud Jääraga, tundub ta kõikvõimas. Ja sa ei jõua teie esimest seksi ära oodata. Kui te aga voodisse jõuate, siis oled kerges hämmingus. Jäär vedeleb ühe koha peal ega liiguta. Põhjus lihtne: nimelt on ta enam kui kindel, et oled õnnega koos, kuna osutusid “väljavalituks”. Ülejäänu on sinu kätes. Kui sulle meeldib olla voodis domineeriv, oled õnnega koos. Kui ei, siis soovime sulle raudset närvi!

Lõvi

Jälle päikesemärk! Kui päris aus olla, ongi nad kõige igavad voodipartnerid. Miks? Ikka seepärast, et ka Lõvi arvab, et peaksid teda ümmardama (nagu kogu ülejäänud inimkond) — seda muidugi ka linade vahel.

Kuidas lahendada tüütu olukord? Viska talle mõni “ülesanne” hambusse. Lõvi tahab näidata, et temast paremat pole. Nõnda ootab sind üks ütletama kirglik öö. Kui üritad sama järgmisel korral, mõmiseb ta vaid vastuseks: “Ma täna ei viitsi.”

Ambur

Amburil fantaasia lausa lendab! Seda aga igas teises valdkonnas, välja arvatud seks. Ambur lihtsalt … on. See ei tähenda, et Ambur ei tahaks head, muidugi tahab! Kuid tal on pea kogu aeg pilvedes.

Seejuures mõtleb ta muu hulgas igasugustele riivatustele, mida saadaks partneriga korda. Kui asi aga selleni jõuab, läheb ta lukku. Räägi temaga! Uuri välja, millest Ambur unistab ja suure tõenäosusega saate nautida kõiksugu poose.

Allikas: Your Tango/Naisteka arhiiv