Lõõgastu
Jah, hommik on see aeg, kui peab lastele süüa tegema, mehele sokid leidma ning ennast ka vahepeal valmis sättima. Võta üks hommik rahulikult! Pane kell kas või poole tunni võrra varasemaks ning leia partneri jaoks aega. Usu, teie mõlema päev on tänu sellele juba palju parem.

Tunne end seksikalt
Mis siis, et sul ei ole jalas seksikad sukad ja sa ärkad nii, et juuksed turritavad. Su mees on ikka sinust sisse võetud. Sa ei pea end üles lööma selleks, et olla seksikas. Tunne end enesekindlalt ja su partner ei suuda sulle vastu panna.

Lase tujul tekkida
Kui su mees hakkab sind silitama, siis ära hakka esimese asjana mõtlema, kuidas sul ei ole hullamiseks tuju. Võta vabalt ja mine tema mängudega kaasa. Seks maandab pingeid ja enne väsitavat tööpäeva on see justkui õnnistus.

Väljas ei ole liiga ere!
Jah, terve teie tuba on valge ja võib-olla oled sa paari viimase grillipeoga mõned kilod juurde võtnud. Keda huvitab? Su partner läheb peast täiesti pööraseks, kui ta näeb, et sa tunned end oma kehas hästi ja oled valmis ka tulede valges hullama. Ära ole häbelik!

Allikas: Woman’s Health