Meil on rääkida kaks lugu. Esimese puhul tuli poodi vanem härra, kes soovis osta oma naisele vibraatorit. Tegelikult ei ostnud härra vibraatorit esimest korda elus, aga esimese ostu peale oli naine vaadanud lelu suurte silmadega ja küsinud: “Kuhu ma selle sinu arust mahutama peaksin?”. Nüüd tuli härra meie juurde sooviga osta mõni pisem mänguasi, mis naise sisse ka mahuks. Teine juhtum on seotud meesterahvaga, kelle sooviks oli oma naisele osta kõige suurem vibraator, mis meil müügil on. Kui küsisin, kas naine avaldas ise soovi suurimaks leluks, vastas mees: “Ei, aga kõik naised tahavad ju võimalikult suurt — mida suurem, seda parem!”.

Teemal, kas suurus on oluline, võib vaielda ja kakelda ning kokkuvõttes peame nõustuma, et jah, on küll.

Aga me ei pea silmas üldse seda, mida tavaliselt selle klišeeks muutunud lause all silmas peetakse. Suurus on oluline selles suhtes, et naised on sünni poolest erinevad ja igale naisele iga suurus ei sobi. See oleks sama, kui keegi soovitaks 37 numbrit kingi naisele, kelle jalanumber on 40. Nii nagu jalad on erinevad, on naised ka sealt altpoolt erinevad. Mingil põhjusel keegi ei väida, et kõigile peaks ühes ja samas mõõdus jalanõud sobima, samas ühes ja samas mõõdus peenised nagu peaks? Seega suurus on oluline: on naisi, kes enda tervise huvides lähevad kauge kaarega mööda meestest, kelle püksikumerus hiiglaslikult suurt üllatust reedab ja on naisi, kes sellistest meestest erootilisi unenägusid näevad. Oluline on sobivus — mõnele sobib väiksem ja mõnele suurem.

Ulakas Kaunitaris soovitame me kingituseks alati osta pigem keskmine kui suur lelu, kui aga naine ise tuleb mänguasja ostma, siis soovitame kuulata oma sisetunnet. Jah, isegi kui naisel pole kunagi ühtegi mänguasja olnud, siis meie juures hakkab tal tööle kuues meel, mis kutsub teda mõne konkreetse toote poole. Nii lihtne see ongi.

Kui mingi põhjusel on koju jõudnud lelu, mis siiski suuruse poolest ei sobi, pole muud teha, kui poest uus ja sobivam tuua, aga mida teha mehega, kellel on liiga suur?

Vastus on lihtne: oma püksid kiiresti jalga tagasi panna ja minema joosta! Muidugi kui olete seksiga abieluni oodanud ja on pulmaöö, siis ei pruugi see õnnestuda, sama kehtib siis, kui on suur armastus ja prints tuli kohtingule valge hobuse seljas ning tõi kuu ja tähed taevast alla. Me ei garanteeri, et järgnevad nipid aitavad hädast välja, aga teame kindlasti, et järgnevate soovituste eiramine toob kaasa paraja kaose:

1) Alustage pika eelmänguga!

Pärast seda, kui oled end vaimselt ette valmistanud, on aeg end ka füüsiliselt ette valmistada. Lõõgastav erootiline massaaž ja hellitav stimulatsioon intiimpiirkonnas viivad keha õigele lainele ja panevad mahlad voolama.

2) Kasutage ohtralt libestit!

Libesti olgu selline, mis tagab kauakestva libestuse. Kui tegu on tavapärasest komplitseerituma vahekorraga, valige silikooni või õlide baasil libesti. Kui soovite kasutada lelusid, pea meeles, et silikooni baasil libesteid ei tohi kasutada silikoonist mänguasjadega. Libestit tasub panna nii naise kui ka mehe suguelunditele, mida rohkem, seda uhkem!

3) Ärge kiirustage!

Tõeline džentelmen laseb naisel valida kiiruse… ja sügavuse! Juhul, kui tundub, et eriti sügavale ei jõuagi, hingake koos sisse ja välja ja laske naise kehal ootamatu üllatusega harjuda, küll ta külalise sisse laseb! Kui keha ei taha pingest vabaneda, võtke abiks eelmängu ajal kasutatud lelud ning vajadusel hellitage kliitorit lõdvestuse suurendamiseks kogu vahekorra ajal.

4) Valige õige poos!

Parim poos on selline, kus naine kontrollib tempot ja sügavust ehk istub mehe peal.

5) Suhelge!

Milline mees ei tahaks teada, et tal on supersuur varustus ja alt tihke naine?!