Portaali Smilemakers eksperdid uurisid välja, et kuus naist kümnest teesklevad orgasmi aeg-ajalt ja iga kümnes teeb seda alati. See, kuidas teesklemine suhtele ja seksielule mõjub, sõltub eesmärgist ja kontekstist.

Hellitustele ja suudlustele pisut aktiivsemat reageerides ning kõvemini hingates annad partnerile märku, et see, mida ta teeb, meeldib sulle. Aga asjal on ka teine külg — väikese näitemänguga õnnestub sul ka iseennast ära petta, võimendades niiviisi omaenda seksuaalset erutust ja sellega ka partneri naudingut ning lõppkokkuvõttes on kõik õnnelikumad kui varem.

Muidugi ei tohi etendusega liiale minna ja seda ei ole mingil juhul mõtet teha partneri heaolu nimel ja selleks, et talle mitte pettumust valmistada. Pidevalt teeseldes jääb partnerile mulje, et see, mida ta teeb, on sinu jaoks piisav ja hea ning ta jätkabki samas vaimus, jättes sind tegelikult niimoodi hoopis ripakile. Ta ei saagi aru, et sa tegelikult ootad, et ta vahetaks rütmi, puudutaks sind teistmoodi või mujalt või et sa vajad enne penetratsiooni pikemat eelmängu.

Nii et väike show võib käia asja juurde, kui see aitab sul kiiremini soovitud sihini jõuda, aga ära tee sellest endale igapäevast harjumust, mistõttu sa ise lõpuks kannatajaks jääd.