Kui tunned ennast mõnes punktis ära, siis tea, et saab ka teisiti — ja paremini!

Jäta mured magamistoa ukse taha.

Naised suudavad paremini kui mehed tegelda mitme asjaga korraga. Üpris loogiline, et see joon lööb välja ka magamistoas. Kui mõtled sellele, et unustasid tööl vajaliku meili saatmata või muretsed õhtusöögi pärast, viib see sind naudingust ainult eemale.

Proovi parem nii: kui häiriv muretsemine hakkab jälle ligi hiilima, ära püüa sellest lahti saada, vaid ütle endale: ma tegelen sellega hiljem. Siis pööra oma tähelepanu jälle mehe puudutamisele ja tema reaktsioonidele — see taastab su sideme temaga ja toob reaalsusse tagasi.

Ära muretse, kuidas sa välja näed.

Enesekriitikat on raske vältida. See aga takistab sind nii nautimast kui ka naudingut pakkumast. Mõtle parem sellele, mis tunne on meest puudutada, kuidas on tunda tema puudutusi üle kogu keha — sellel pole midagi tegemist sellega, kuidas sa välja näed.

Ära teeskle!

See on juhtunud meie kõigiga: mees üritab kõigest väest, ja ka sina üritad — mitte haigutada. Mõnikord rahuldust lihtsalt ei saa, see on normaalne. Teesklemine aga, et oled ekstaasis, kui tegelikult pole, on lihtsalt ebaaus ega aita mehel sind rahuldama õppida. Julge ennast ise aidata või öelda mehele: “Mul on hea, aga praegu ma lihtsalt ei jõua kuhugi. Proovime hiljem uuesti.”

Ära ole vait, kui miski ei meeldi.

Kui mees tahab voodis midagi sellist proovida, mis sulle imelik tundub ja mida sa ei taha, siis järeleandmine hävitab kiiresti su igasuguse kire. Selle asemel ütle talle: “Mulle meeldib, et sa tahad kõike järele proovida, aga mulle see lihtsalt ei meeldi.” Kui tahaksid seda ikkagi proovida, teadmata, mida sellest õieti arvata, siis leppige kokku mingi sõna, mis tähendab “stopp”. Mees hindab seda, et sa tema mõtteid toetad, ja juba see üksi sillutab teed paremale voodielule.

Allikas: Redbook