1. Mõtle tema varustusest nagu oma rindade väliskülgedest

Kujutle, mis tunne sul on, kui ta eelmängu ajal puudutab õrnalt su rindade väliskülgi. Kuigi ta ei liigu otseteed suurimate mõnuallikate — nibude — juurde, see erutab sind ikka, kas pole nii? Sama tõde kehtib ka meeste kohta. Puuduta õrnalt tema peenisevart, jättes esialgu kõrvale kõik teised tundlikud kohad. Selline lähenemine muudab su kallima ootusärevaks ning ajab ta mõnusalt pöördesse.
Järgmise sammuna võta peenisest kõvemini kinni. Nii nagu rindadel, pole ka sellel tuhandeid närve ehk teisisõnu suudab see taluda palju kindlamat haaret, kui arvad. “Mees võib olla pettunud, kui naine kohtleb tema varustust liiga hellalt,” väidab seksuoloog ja raamatu “The Best Oral Sex Ever: Her Guide to Going Down” autor Yvonne K. Fulbright. “Võid täiesti rahulikult olla veidi jõulisem — ära karda haarata mehe peenist oma peopessa ning seda kirglikult stimuleerida.”

Proovi neid võtteid:

  • Võta tema peenis oma peopesade vahele ning põrgata seda hellalt ühelt käelt teisele — kiired liigutused ärgitavad närve.
  • Limpsi peenise külgi siit-sealt nagu pulgakommi. See tekitab ootamatult mõnusa tunde.
  • Lama mehe peal ning pane peenis oma rindade vahele. Liiguta end üles-alla, nii et ta varustus õrnalt su rindu puudutab. Mõtle ise, ta näeb sinu rindu, mis paitavad tema peenist, no kuidas see saakski talle mitte meeldida?
  • Kui limpsid ja imed peenisepead, haara kinni selle varrest, et kogu tundlikku piirkonda korraga erutada.
  • Tee käterätt sooja veega märjaks ja mässi see ümber peenise. Soojus ja sinu käte õrn surve aitab edendada vereringet, muutes kallima peenise kivikõvaks.
  • Määri peopesad libestiga kokku, võta mõlema käega peenisest kinni ja keera neid erinevates suundades — tekitad kõditava hõõrdumise.

2. Mõtle tema “juveelidest” kui oma nibudest

Kas sa tead, et su nibud lähevad erutudes suuremaks ja tumedamaks? Samamoodi juhtub ka mehe munanditega. “Kui naine erutub, valgub veri ta rinnanibudesse ja need paisuvad. Sarnaselt sünnib ka meestega ehk kui mees on erutunud, voolab veri ta suguelunditesse, munandikott tõmbub kokku ja muutub tundlikumaks,” selgitab seksiterapeut ning raamatu “Discovering Your Couple Sexual Style” autor Barry McCarthy.
Nagu sulle ei meeldi, kui mees su nibusid valusalt näpistab või hammustab, ei meeldi ka enamikule meestest, kui nende õrna kohaga karmilt ümber käiakse.

Proovi pehmeid puudutusi:

  • Teda suudeldes, hoia ta pallikesi oma peopesas. Paitada pole vaja, sinu kätesoojusest piisab.
  • Tõmba pöidla ja nimetissõrme abil nahka munanditest eemale ning masseeri seda õrnalt. Nahk on vähem tundlikum, nii et sellega saad veidi jõulisemalt toimetada.
  • Hõõru oma küüneplaate (mitte külgi ega ääri) vastu tema munandikotti. Küüned on tugevamad, siledamad ning jahedamad kui su sõrmeotsad.
  • Võta munandid ükshaaval suhu ning ime. Ükski tunne, mida suudad tekitada kätega, ei küündi kunagi samale tasemele.
  • Kui oled kallima peal ja tunned, et ta jõuab kohe haripunkti, sikuta ta munandid hellalt kehast eemale. Selline venitamine ergutab veelgi rohkem närvilõpmeid ning muudab orgasmi intensiivsemaks.

3. Mõtle tema peenisejuurest nagu oma häbemest

Kui ta teeb pausi sinu kliitori stimuleerimises ning hõõrub hoopis häbemeküngast, mis asub täpselt “kuuma punkti” kohal, on tunne päris meeliülendav. See on seetõttu nii, et stimuleerides voolab veri häbemepiirkonda ning mõjub ergutavalt ka kliitorile. Peenisejuur ühendab mehe varustust kehaga. “Peenise alaosas ei ole nii palju närve kui selle tipus, aga kuna erutudes voolab veri esmalt just sinna, on tegemist väga erogeense alaga,” väidab seksuoloog Krista Bloom. Kuna peenisejuur on vähem tundlikum, talub see nii õrnu pigistusi kui ka karmimaid puudutusi.

Proovi neid trikke:

  • Pane pöial ja keskmine sõrm ringikujuliselt ümber peenisejuure. Pigista õrnalt, siis jälle tugevamalt. Selline tegevus hoiab vere peenises, tekitab mõnutunde ning muudab naudingu pikaajalisemaks.
  • Hoia peenist kindlas haardes ning suru seda aeglaselt ta keha poole (kujuta ette, et lükkad selle mehe sisse), siis tõmba jälle hellalt tagasi. Kuna peenise üla- ja alaosa on ühenduses, tekitab selline liigutus kõditava tunde kogu peenises.
  • Puuduta keelega kallima peenise alaosa. Kuna oled tavaliselt keskendunud selle tipule, mõjub selline lähenemine üllatavalt ning erutavalt.
  • Ringita kolm-neli korda oma pehme keelega ümber peenise alaosa ning korda seda väikeste vaheaegade järel. Pisike paus erutab teda veelgi.
  • Masseeri pärast orgasmi hellalt peenise alaosa. Kasuta vaid üht sõrmeotsa ning tee sellega ringikesi. Munandid ning peenisepea on pärast finaali puudutamiseks liiga õrnad, kuid selline tähelepanu mõjub mõnusalt.

4. Mõtle tema peenisepeast kui oma kliitorist

Sinu kliitor ja mehe peenisepea on täis miljoneid närvilõpmeid. Kuigi peenise ülemine ots talub veidi tugevamaid puudutusi kui kliitor, on see siiski väga õrn. “Nii kliitor kui ka peenisepea on närvidest tulvil, mis tähendab, et neid tuleb erutada ettevaatlikult,” ütleb Bloom. Alusta mängimist peenise otsa ümber ning liigu sujuvalt keskpunkti. Kuid ole ettevaatlik — kui veedad ühes punktis liiga kaua aega või oled liiga jõuline, võib see mehele haiget teha. “Et seda ei juhtuks, muuda oma taktikat. Ära peatu üheski punktis kauem kui kümme sekundit,” soovitab Bloom.

Loe Cosmo septembrinumbrist:
I
ntervjuu Kim Kardashianiga

M
illine naine kütkestab Justin Timberlake'i

M
ood, mida armastab su keha

U
ued meigi- ja soengutrendid

A
rmasta end: 5 naist paljastavad oma keha

K
uidas mitte abielluda vale mehega?

K
as sõprus eksiga on võimalik?

S
taaride uus koorekiht

F
itness-eri: trenni, tantsima, spaasse!

Vali midagi järgnevatest soovitustest:

  • Tuleb tunnistada, et mõjub väga erootiliselt, kui ta katsub sind läbi püksikute. Jaga armastust: pane oma käe ümber siidised stringid ning puuduta läbi nende peenisepead.
  • Hoia kallima peenist oma peos ning puhu sellele aeg-laselt ja tugevalt oma hingeõhku. Seksikas kuumus saadab erutava värina tipust alaossa.
  • Võta tema peenis oma suhu sellise nurga all, et selle ots puudutaks su põse sisekülge. Sinu suu pehme ja sile sisemus mõjub kõditavalt. Hoidu teda hammustamast! Kas sulle meeldiks, kui mees su kliitorit näksaks?
  • Võta peenise ülaosa suhu ning ime seda, nagu tõmbaksid läbi kõrre kokteili. Intensiivne nauding!
  • Kui istud kaksiraksi kallima peal, kergita oma puusad nii palju kõrgemale, et ainult peenisepea jääks sinu sisse. Seejärel pigista vagiina kokku — see meeldib talle

5. Mõtle tema kõige intiimsemast kohast kui oma G-punktist

Tõstkem klaasid G-punkti auks! See on väike käsnjas koht, mis asub umbes 5 cm kaugusel sinu vagiina eesseinas ning on vastutav supermõnusate ja intensiivsete orgasmide eest. Meeste jaoks loob sarnase pilvedes hõljumise tunde lahkliha ehk nahalapike päraku ja munandite vahel. “Lahklihas olevad närvid on otseühenduses mehe eesnäärmega, mida tuntakse ka kui mehe G-punkti. See on tulvil närvidest, mis suurendavad naudingutunnet, ja asub liiga sügaval mehe kehas, et seda otseselt puudutada,” sõnab Fulbright. “Nii et surudes mehe lahklihale, stimuleerid tema eesnääret, mis mõjub imeliselt.”

Need nipid toimivad imehästi:

  • Kui silitad ühe käega mehe peenist, masseeri teise käe pöidlaga tema lahkliha. Pööra pöialt ühelt küljelt teisele, nagu annaksid sõrmejäljeproovi.
  • Puuduta vahel kiirelt keeleotsaga tema lahkliha. See mõjub pööraselt.
  • Kui teed talle oraalseksi, kasuta mehe lahkliha stimuleerimiseks sõrmenukki. Seda liigutust on kõige parem kasutada siis, kui nii sina kui ka tema olete omadega juba finišiks valmis, kuna oraalseks ning lahkliha mudimine üheaegselt mõjub eriti intensiivselt.
  • Pressi huuled kõvasti kokku, pane need vastu mehe lahkliha ning ime. See tegevus juhib sellesse piirkonda rohkem verd, tekitades mehes külmavärinaid.
  • Kui ta on misjonäripoosis ning valmis lõpetama, vajuta tema lahklihale, nagu pigistaksid mõnda nuppu. Selline väike lisaliigutus muudab kõrgpunkti veelgi nauditavamaks.