Eelmäng on metsik, seks vapustav — on jabur, kui järelmäng pettumust valmistab. Aga just nii juhtub, kui ootad, et su mees esimese sammu astuks. Värske uuring näitab, et naised keskenduvad seksijärgsele tegevusele, kuid mehed selle peale justkui ei tulekski. “Evolutsiooni vaatevinklist peavad naised seda ühteliitvaks hetkeks,” seletab uuringu autor, psühholoogiadoktor Susan Hughes, “kuid mehed tahavad ühteliitmist vaistlikult vältida ning minna teistega paarituma.” Aga nüüd, kus me oleme juba ammu koopast väljas, ei kibele enamik kutte pärast vahekorda kuhugi — pead lihtsalt oma armsamale näitama, millist käitumist igatsed.

Sa tahad… rääkida

Tänu lähedustunnet tekitavatele hormoonidele oksütotsiinile ja vasopressiinile olete intiimsusele häälestatud. Aga kuna su mees on väsinud, piirdu teemadega, mis teda huvitavad ja talle olulised on ega nõua agarat ajutööd. Katseta järgmisi avanguid.

Võta jutuks tema lemmikteema — seks. Räägi, millised liigutused sind ihast hulluks ajasid, ja küsi, milliseid ta ise uuesti proovida tahaks.
Las ta räägib oma kehast — näiteks, kust ta mõne armi sai. Või sosista talle, et ta on superheas vormis. Kui keskendud partnerile, on tal võimatu magama jääda.

Mängi mõnda mängu, näiteks päri, kas ta elaks pigem troopikasaarel või saginat täis suurlinnas. Mis sest, et teema hetkeolukorraga ei haaku — eesmärk on algatada kerget vestlust.

Sa tahad… teda teisele ringile ahvatleda

Nagu sa tead, on peenis pärast orgasmi ülitundlik ning otsene puudutus tundub liiga karm. Jagame sinuga nippe, kuidas partnerit tasahilju uuesti üles kruvida.

Alusta väikesest snäkist, mis tema veresuhkru taas üles lööks ning talle piisavalt puhkeaega annaks. Voodis on parimad sellised suupisted, mida saab näpu vahelt süüa, nagu näiteks viinamarjad, oliivid ja šokolaad. Palakeste jagamine on ka väga sensuaalne.

Hoia teda naksis, pakkudes talle erutavat vaatepilti — näiteks kõnni magamistoas paljalt ringi. Seksuaalkirg saab alguse ajust, alasti keha nägemine on mehe jaoks ürgne visuaalsignaal.

Loe ja vaata Cosmo septembrinumbrist:
• Cosmo kaanestaar: Megan Fox

• Mehed vastavad: Kui saaksin veeta ühe päeva naisena, siis...

• Teismeeast koos

• Teel unistuste tööle

• Säilita puhkuse-
vibe
Viimaks võid alustada puudutamisega. Kuna su kallima kehatemperatuur on pärast kiremöllu kõrge, võid teda niiske svammiga üle hõõruda. Alusta vähemtundlikest paikadest, näiteks seljast ja õlgadest. Seejärel lase tal ümber keerata ja hõõru tema rinda ja tee aeg-ajalt tema suudlemiseks väike paus. Suudluste ajal vallanduvad hormoonid tekitavad temas taas iha.

Sa tahad… seksikaid hellitusi nautida

Mees võib pärast tippujõudmist ajutiselt audis olla, kuid sinu keha on endiselt erutatud ning lisaorgasmideks valmis. Algata ükskõik milline neist tulikuumadest stsenaariumidest — parimal juhul saad preemiaks lisaorgasmi.

Korralda vaatemäng. Hellita ennast ise, hingates järjest sügavamalt, sest see teravdab su enda naudingut ning annab partnerile teada, et oled endiselt särtsu täis. Seejärel naerata talle kavalalt ja kutsu teda “käsitööd” üle võtma.

Mängi abivahenditega. Pärast seksi on ideaalne aeg katsetada uut vibraatorit või libestit või lasta kallimal su tisside pealt šokolaadisiirupit limpsida. Abivahendite kasutamine kindlustab sulle naudingu ning võimaldab mehel olla mängupartner, kes saab sinu naudingust rõõmu tunda.

Minge koos duši alla. Soe vesi ergutab vereringet ning hoiab teid mõlemaid erksana. Palu partnerit, et ta sind puhtaks peseks, ja suuna siis tema käsi oma jalgevahele.

Sa tahad… puudutuste saatel uinuda

Su armsam on pärast seksi väsinud ja leemendab, nii et kaisusolek võib temas klaustrofoobiat tekitada. Kui soovid teda puudutades magama jääda, võta abiks järgmised nõksud.

Tuuluta tuba ja pane mängima muusika, mis aitab teil rahuneda.
Võta tal käest kinni. Kõlab lihtsalt, kuid see tegevus vallandab kehas oksütotsiini ja prolaktiini — hormoone, mis tekitavad temas lähedusevajadust.

Selle asemel et teda kaissu võtta, proovi teist asendit, mis tema ruumivajadust rahuldab. Palu kallimal kõhuli keerata, ole ise külili ning pane üks käsi ta selja peale ja põimi jalg ta jala ümber.