See võib paljude naiste jaoks üsna hirmutav olla — kuidas panna midagi, mis tavaliselt võtab aega 15 minutit, kestma terve öö? Ja millega õieti seda aega sisustada? See on nagu spordimaratoniks valmistumine, seega sinul ja su partneril on vaja veidi eeltööd teha.

Söö, mängi, armasta

Toit ja suurepärane seks kuuluvad kokku nagu sukk ja saabas. “Hea toit annab teile energiat kauem vastu pidada, seega alustage oma õhtut intiimse õhtusöögiga, mis koosneb näiteks lõhest, quinoa’st ja lehtkapsast või sega kokku kerge salat spinatist ja peedist,” soovitab raamatu “Fifty Shades of Ecstasy: Fifty Secret Sex Positions for Mind-Blowing Orgasms” autor Marisa Bennett. Sama olulised on ka vallatud maiustused, mida magamistuppa kaasa võtta — šokolaad ja vahukoor muudavad olukorra veelgi seksikamaks, ning miks mitte lisada vahukoorele mõned vürtsikad pipraterad. Ampsa aeg-ajalt ka energiat andvaid afrodisiaakume ehk too magamistuppa kausike antioksüdandirikkaid mustikaid või vaarikaid. Kaval variant on kaasata need eelmängu: söötke neid meelalt teineteisele või paku talle mahlast marja enda huulte vahelt.

Loe ja vaata Cosmo märtsinumbrist:
• Cosmo kaanestaar: Ellie Goulding

• Mehed arutavad: kui ilus on liiga ilus?

• Šikid aksessuaarid

• Seksinipid, mis teevad teid lähedasemaks

• Kuidas teada, mida inimesed mõtlevad?

• Pööraselt seksikas nude meik

Märg ja metsik

Klaas või kaks veini aitab lõõgastuda, kuid ei hoia sind öö otsa tegevuses. Kui aga liiga palju veini tarbid, muutud uniseks ja lohakaks ning sul tekib vedelikupuudus. Joo hoopis vett. Lisaenergiat ammutage aga energiageelidest (just need, mida võib-olla sportideski kasutad). “Määrige geeli teineteise kehale ja lakkuge siis ära, nii saate lisaenergiat seksikaid hetki katkestamata,” ütleb Bennett.

Eelmäng on ülioluline

Kui te ei alusta eelmänguga, kujuneb ettevõtmisest pigem sprint kui maraton. “Kui tavaliselt peetakse eelmängu n-ö soojendavaks tegevuseks, siis parima seksi koostisosad on ka partneri eest hoolitsemine, suudlemine ja temaga mängimine,” sõnab Bennett. Kasutage ka vibraatorit ja proovige selle erinevaid võimalusi.

Asuge “tööle”

Olgem ausad, tõenäosus, et su partner öö otsa vastu peab, on päris väike. Haara kontroll, et ta oleks sinuga võimalikult kaua. Kui olukord juba tulikuumaks kujuneb, soovitab Bennett hoogu maha võtta — nii kindlustad, et ta ei finišeeruks liiga vara. “Palu tal vaid pooleldi sinusse siseneda või proovige poose, kus seisate püsti või ta siseneb sinusse tagantpoolt — nii saad sügavust kontrollida.” Eksperimenteerige ka peeniserõngaga — veel üks võimalus tema finišeerimist aeglustada.

Hästi õlitatud

Seksimaratoni juures pole miski olulisem kui libesti. Ilma selleta võivad korduvad vahekorrad ebamugavaks muutuda ja tervest planeeritud kuumast ööst võib kujuneda vaid üks tuline õhtupoolik. Kuid jäta meelde, et seksimaraton ei tähenda pidevat seksimist — ära tunne end pingestatu või millekski kohustatuna − sa pole seda. Naudi vaid hetke ja oma kaaslast.

Kanna midagi seksikat

Mehed armastavad silmadega, teadagi. Lase tal siis seda teha! Kui su pesusahtlis leidub üks eriti seksikas pesukomplekt, mis on mõeldud vaid väga erilisteks hetkedeks, siis nüüd on aeg seda kanda! “Riietumine millessegi seksikasse aitab sul end vastavasse tujju viia. Kuid sa ei pea selle nimel nahast välja pugema — kanna vaid seda, mis sulle endale pööraselt meeldib,” soovitab Bennett. Tahad ettevõtmist eriti magusaks muuta? Hangi endale kommidest rinnahoidja, siis saab ta vahel tegevuse käigus sõna otseses mõttes sinuga maiustada.

Kiremängud

Mäng käib meela seksi juurde, proovige midagi, mis teile mõlemale huvi pakub ja lõbus tundub. “Et oma kiresessiooni pikendada, proovige seksikaid käike, näiteks silmade kinnisidumist (ta ei tea, kuhu sa teda järgmisena suudled) või sule libistamist üle ta erogeensete tsoonide (lõpeta siidine suletõmme suudlusega).


Tule Cosmoga aprillis surfireisile Marokosse. Vaata SIIA!