Loe ja vaata Cosmo juulinumbrist:
• Cosmo kaanestaar: Hilary Duff

• 12 asja, mis teda voodis eriti ei huvita

• Louis Zezeran soovitab sul proovida kommuuniielu

• Saavuta vapustavad kõhulihased

• Pakume suvelugemist

• Sukeldu festarimöllu!

Tere, minu nimi on Laura ja ma armastan traditsioonilist seksi. Nii, nüüd on see välja öeldud. Mulle meeldivad veel tavaline jäätis, lihtsad tassikoogid ja harilikud küünlad. Kokkusattumus? Ei usu. Ning mida rohkem ma tunnen, kuidas hetketrendid ründavad mind sidumismängudega, seda enam olen tänulik, et minu maitse-eelistus on n-ö mugavate magamisriiete osakond.

Hetkel tundub, et ükskõik kuhu sa ka ei vaataks, seotakse inimesi kinni, kostitatakse pepulaksudega, pannakse käsi raudu ning piitsutatakse. Ja mõnikord seda kõike korraga. “50 halli varjundit” siin ja “Marquis de Sade” seal — üldiselt oodatakse, et sisustaksid oma vaba aega seksikiige kasutusjuhendi äraõppimise, meremehesõlme oskuse lihvimise ning enda pressimisega pesu sisse, mis on nii “magus”, et seda võiks tordikaunistusena kasutada. Iga kord, kui sellest jälle kuulen, tunnen suurt väsimust. Ja natuke vastikust ka. Mis on halba vanas heas misjonäripoosis mugavas voodis?

Tavaseksi peetakse tihti ebahuvitavaks või millekski, milles pole seiklusrõõmu, ning igaüks, kes seda harrastab, on eeldatavalt igavam kui Gwyneth Paltrow toidupood. Rihanna ei laulnud ju, et “puhtad linad ja ilus voodikate erutavad mind”. Kuid osade jaoks meist on seks ilma tulede ja viledeta (jah, ma olen kuulnud, et mõned inimesed sõna otseses mõttes seksivad nende mõlema saatel) täpselt sama rahuldustpakkuv ja lõbus.

Minu repertuaari kuuluvad KÕIK asendid (peal, all, ees) ja kui ma tõesti tahan oma peikale lisapõnevust pakkuda, panen ma selga ühe teatud pesukomplekti (kuigi seda ei juhtu just tihti — kellel sellist aega on?).

Ärge mõistke mind valesti. Ka mina olen n-ö tumedates tsoonides liikunud. Oojaa. Olen kasutanud seda lennukis kasutatavat silmamaski, et vaatevälja varjata (sellel oli isegi “Virgin” peale kirjutatud — nii Anastasia Steele!). Varajane eksperiment naistepeo klassikaga — karvaste käeraudadega — lõppes paanikaga, kui võti madratsi vahele kukkus. Ning mind on ka üks eks pepulaksudega kostitanud, kuigi ma ei suutnud siis naeru pidada. See oli vaid natuke valus ja tegi mul “põsed” punaseks.

Minu jaoks ei ole kogu see trall vaeva väärt. Kui soovin olla allaandlik, lasen oma käed mehel üle pea tõsta ja neid kinni hoida. See tundub mulle palju erootilisem — just see teadmine, et ta on piisavalt tugev minu kontrollimiseks ilma lisavidinateta. Ja ma olen õnnelik, kui viime tegevuse magamistoast näiteks elutoa diivanile, köögikapile või mõne seina najale, et asi oleks huvitavam.

Mul lihtsalt ei ole vajadust teha oma toast mingit koopa taolist ruumi, mis on tulvil agressiivsena näivatest vidinatest. Olgem ausad, kui võõras mees läheneks mulle ja ta peos oleks neetidega labidas või nahkpiits, ei oleks mu esimene mõte “oo, mõnna!”, vaid see, et tüüp tahab mu pangakaarti varastada. Ja kuigi ma aktsepteerin asjaolu, et mõned inimesed saavad rahulduse kätte valu kaudu, piisab mulle vahel ka kergest küünistamisest või näksimisest.

Ja ka seksikostüümide kandmine on minu jaoks suur EI. Mulle meeldib end mugavalt tunda ja lasta oma kehal vabalt hingata − eriti kui olen hiljuti ära söönud hiigelsuure pitsa. Enda latekskostüümi pigistamine või Prantsuse toatüdruku satsilise riietuse kandmine ajaks mind vaid närvi ja ma sügeleksin üle kere. Lõppude lõpuks, mis puudutab seksi, siis vajad tegelikult vaid kolme asja: paljast keha, kindlat aluspinda ja kujutlusvõimet. Ja see on palju seksikam kui mingi ultramoodne anaaltapp.