1. Šveits

Olgu selleks põhjuseks siis progressiivsed väljavaated elule, suur arv legaliseeritud bordelle, liberaalne arvamus pornograafiast või juba lasteaiast alguse saav tervise- ja seksiõpetus, on Šveitsis elavad inimesed igatahes rahuldatud ja õnnelikud. Lausa 21 protsenti inimestest peavad enda seksuaalelu suurepäraseks, 32 protsenti rahvastikust on lausa avalikus piirkonnas enda kirge näidanud ja iha rahuldanud. Elagu seksuaalvabadus!

2. Hispaania

Nudistide rannad ja ühiskondlik jah-sõna geiabieludele on viinud ühe tunnustuseni — väidetavalt tulevad just Hispaaniast parimad meessoost armastajad.

3. Itaalia

Hea toit, hea vein — mis siin imestada? Loomulikult on koht seksiedetabeli esikolmikus kindlustatud. Kusjuures, naised, kes joovad kaks pokaali veini päevas, naudivad seksi rohkem kui need, kes karsklust harrastavad.

4. Brasiilia

Kes siis Brasiilia kaunitaride kurvikaid pepusid ei kadestaks? Ilmselgelt meeldivad need ka kohalikele, sest seksielu igavuse üle seal maal kurta küll ei saa. 82 protsenti Brasiilia elanikest armatsevad vähemalt korra nädalas, teised kinnitavad, et nad teevad seda vähemalt 145 korda aastas. Ulakas!

5. Kreeka

Põhjus, miks kreeklased tabelis nii kõrge koha leidsid on lihtne — nad ei ole oma ihadest rääkides nii vaoshoitud ja kinnised kui paljud muud rahvad. Ehk siit ka idee eestlastele?

6. Holland

Kuulus Punaste Laternate tänav teeb oma töö. Lisaks sellele on ka 64 protsenti naistest ja meestest veendunud, et nende seksuaalsed ihad ja soovid leiavad nii rakenduse kui ka saavad rahuldatud.

7. Mehhiko

Mehhikot on enne üheks kõige tiirasemaks riigiks nimetatud. Tuleb välja, et sellest on ka kasu! Seksivad inimesed on õnnelikud inimesed.

8. India

Kamasutramaa India on oma koha auga välja teeninud. Olgugi, et seal hinnatakse süütuse hoidmist — keskmine iga, mil see kaotatakse on 22 — oskavad need inimesed oma armsamaid rahuldada.

9. Austraalia

Kuumad surfipoisid, soe ilm ja nooruslik ellusuhtumine — kõik see on teinud oma töö ja austraallased on veendunud, et nende seksieluga on kõik superhästi.

10. Nigeeria

Ehk on see seotud faktiga, et seal maal võetakse keskmiselt kõige rohkem aega oma kallimaga armatsemiseks? Seda lausa 24 minutit! Kui kaua sinu ja su kallima viimane seksikogemus kestis?

11. Saksamaa

Karmid sakslased on voodis tõelised seksilõvid! Olgugi, et neid on ristitud kõige halvemateks armastajateks, ei ole see neid siiamaani heidutanud. Peaasi, et ise rahul ollakse.

12. Hiina

Hiina?! Seksuaalselt rahuldatud?! Tegelikult mitte. Hiina puhul on märkimisväärne lihtsalt fakt, et seal seksitakse rohkem kui kusagil mujal. 72 protsenti rahvastikust teeb seda rohkem kui korra nädalas.

Kui rahul sina oma seksieluga oled?