1. “Meil sai näiteks Vabaduse väljaku Vabadussamba najal asi ära toimetatud.”

2. “Me tegime kord ühes muuseumis — risk vahele jääda oli suur, aga ei jäänud.”

3. “Huvitav, aga mu esimene seksuaalne vahekord oligi anaalne. Mu keskkooli kallim kasvas üles katoliiklikus peres ja hoidis end abieluks. Mina polnud aga ootamisest huvitatud ja ta ütles, et anaalseks ei loe, sest selle tagajärjel ei saa rasestuda.

Võtsime seda aeglaselt ja kasutasime piisavalt libestit. Kõige veidram asi, mida tähele panin, oli see, et see tekitas ka sensatsiooni mu kurgus. Täpselt nagu keegi oleks mind täiega ehmatanud. Aga see oli põnev tunne ja mitte üldse hirmuäratav. See on rahulik, aga meeldivalt luksuslik tunne. See oli kohe kindlasti ekstreemselt erootiline ja ma tundsin kogu oma keha kui üht erogeenset tsooni. Avastasin, et suudan anaalseksi abil ka tippu jõuda ja naudin seda tänase päevani.”

4. “Minul oli see esimene süütuse kaotamine Läti tütarlapsele. Siiani meeles, kui erutav kogemus see oli. Nii kiimalist ja erutavat teist naist ei ole peale seda korda enam elus kohanud.”

5. “Suguvõsa kokkutulek, rahvast kui murdu, süüakse ja juuakse ning õhtul oli soovijatele mõeldud ka saunad-värgid. Käime siis mehega saunas ära ja hiilisime pärast maja ligi, et kas on vaikset nurgakest. No ei ole. Siis tatsame lauta: lehmad mõmisevad, siga pistab lurinal solki, lammas iniseb omas taras. Nurgas oli ilmatu hunnik heina ja mingi kaltsuhunnik — täpselt meie jaoks! Sebime oma asja teha ja äkitselt kuuleme sellist ilget norinat täpselt meie kõrval ja iga natukese aja tagant.

Saame siis valmis omadega, pikutame ja musitame niisama ning keerlen siis seal heinte peal, kuni tunnen, et justkui elus inimene oleks mul all. Ja ongi! Mu äiapapa. Täiesti purjus ja magab. Aga mehel ei tõusnud peale seda juhtumit kuu aega. Vanamees ise ei tea siiani, et asja juures oli.”

6. “Vanaema tegi õunakooki ja meie kõrvaltoas nagistasime.”

7. “Õhtul pargis leidsime pingi ja istusin talle sülle. Kõrval oli ka pink ja üks paarike jalutas siis otse sinna istuma. Natuke kohmetu oli küll neid teksaseid, mis pahkluude ümber lotendasid, üles tirida… Aga otsisime siis pimedama nurga ja ajasime asja kuskil puu all ära.”

8. “Asjatasin oma kutiga tema ema korteris nii kõvasti mingil vanaaegsel diivanil, et äkki käis kraks ja see vana vene diivan oligi katki. Aga no, mis siis ikka, tuli kolida teise tuppa ema voodisse. Hiljem oli lina suhteliselt märg, triikisime selle taas kuivaks ja katki läinud voodi parandasime samuti omast arust ära. Ema küsis küll järgmine päev, et mis selle diivaniga juhtunud on, aga meie ei teadnud loomulikult midagi.”

9. “Sõjaväe külastuspäeval. Algul tualetis ja hiljem veel saunas ka. Kohutav hirm oli vahele jääda, aga tahtmine oli nii suur.”

Lugeja, jaga ka sina oma kõige meeldejäävamat seksuaalset kogemust!