“Päevade” ajal seksist keeldumine on umbes sama, kui et su kallim teatab sulle korrapäraselt, iga kuu, et sa oled vastik, räpane ning eemaletõukav. Mina sellist meest oma voodis tunda ei taha.

Jumal tänatud, suurem osa (noor)mehi saab asjadest täpselt samamoodi aru, võttes punaseid külalisi kui väikest ja mööduvat ebamugavust. Mida need tegelikult ju ongi. Enne vahekorda tampoon välja, pärast uus sisse, linad pesumasinasse ja kogu video!

Ent kuidas saada teada, mismoodi partner asjasse suhtub? Vahel tuleb appi võtta pisuke kavalus, öeldes pärast eelmängu ülierutatud härrale, endal õnnetu külmetava kutsika nägu peas: “Aga me ei saa ju …” Igatahes mina pole veel näinud meest, kes oleks nõus poolel teel tippu loobuma pelgalt “väikse lekke” pärast. Ja edaspidi ei teki sel teemal enam mingit arutelu.

Vahel, kui “päevad” algavad ootamatult, tuleb mängu “õnnelik” juhus. Näiteks ükskord juhtusin pärast naine-peal-armurõõme püsipartneri kõhule korraliku loigu tilgutama. “Sa võtsid mult just süütuse,” teatasin, ning me saime mõlemad korraliku suutäie naerda.

Alati on ka võimalus tampoon sisse jätta ning loota, et erutushoos ei märka rüütel midagi ebatavalist. Muidugi varitseb selle variandi puhul oht, et hiljem peab günekoloog seda kõhuõõnest taga otsima. Mis ei pruugi enam nii mõnus olla.

No ja pisikesed piirangud on lekkivana seksides ikka ka. Mu enda jaoks on tõeline turnoff, kui noormees tampooni vahetama tükib. Tõepoolest, uudishimu naisterahva toimimise vastu võiks küll mõnel teisel moel rahuldada.

Suuseksist keeldub sel ajal lõviosa aadamapoegi. Peremehele ei pruugi meeldida, kui juhtud kiiruga käest poetatud kasutatud tampooni tema voodi alla unustama.

Ka vereloigus ärkamine äratab vähestes sooje tundeid. Mäletan, et kord juhtus loik nirisema eriti ebasobivasse kohta — armukese auto esiistmele. Nühkisime seda siis lumega, sest 10-kraadise külmaga üksildasel metsateel muud võtta polnud. Meeletu plekipaanika tingis asjaolu, et tunni pärast vajas seda sõidukit juba kallima seaduslik abikaasa, kel sugugi samal ajal põhi alt ära polnud.

Õnneks saime reetlikud jäljed siiski maha ja praegu meenutan ma toda kogemust ühena elu parimaist vahekordadest. Aga kirglik seks abielumeestega on juba hoopis teine teema.