Mind paneb muidugi selles lauses kahtlema see, et miks siis su naine seksileludest nii huvitatud on. Tihti läheb asi isegi ebamugavate solvamisteni ning harv pole ka juhus, kus teineteist lausa sõimatakse ja alandatakse. Aga kas teadsite, et ka hääletult tülitsemine täiesti võimalik on?

Tuli poodi noorpaar, kes olid mõlemad kurt-tummad. Algas ringkäik nagu ikka, käest kinni hoides, siin seal peatudes ja toodetega tutvudes. Näidates näpuga ühele või teisele asjale ja vallatuid pilke vahetades. Muidugi suheldi pidevalt viipekeeles. Hea ju kui inimesed armunud ja ühel meelel.

Mingi hetk peatuti vibraatorite valiku juures, mis on erootikatoodete müüduim kaup. Vaadati ühte ja teist, uuriti ja puuriti. Mingi hetk aga tundus, et vibraatorite valikul ei taheta kuidagi ühisele nõule jõuda ja näha oli, et viipekeel muutus järjest hoogsamaks ja hoogsamaks. Käed käisid aina kiiremini. Noorpaari nägudelt võis näha juba tõsist kulmukortsutamist ning vihaseid pilke teineteise suunas. Kahjuks ei oska kommenteerida, mis võis erimeelsuse põhjuseks olla — kas suurus, värv või mitu tükki osta tuleks.

Kui tavaliselt sellisel puhul selline tüli majas on, kus mõlemad osapooled päris suurt lärmi teevad, siis praegu toimus tüli täielikus haudvaikuses. Huvitav vaatepilt. Paraku lõppes asi sellega, et naisterahvas jooksis lihtsalt poest välja üksi ja viimasest viipekeelsest lausest sain isegi mina aru, mida mehele näidati — selleks oli keskmine näpp.

Meesterahvas laiutas nõutult käsi ja lahkus. Kurb.

Mis on aga kõige rohkem kasutatav lause, mida ma olen kuulnud erootikapoemüüjana poodi sisenemisel?
- “Ma olen siis poes esimest korda.”

Selleks, et keset poodi mitte tülli minna, vaata kallimaga erootikatooteid hoopis kodust diivanilt. Näiteks siit!

Loe kindlasti ka müüja teisi särtsakaid mälestusi: