Poodi tuli üks tore noormees.

Ta oli tahtmist täis. Sooviks oli midagi enneolematut, kihvti ja pöörast. Midagi sellist, mis temale kui kaaslasele olukorra lõbusaks teeks. Noh, mida ma pakun?
"Ehk peeniserõngad? Need on meil väga erinevad ja mitme funktsiooniga ning vägagi populaarsed?"
"Ei-ei ... noh, midagi ägedat ikka ... enneolematut!"
Vaatas oma lause peale siis letti ja sattus libestite peale.
"Mis need on? Libestid ... Ei-ei neid ma ei taha, see on mingi geide teema. No pakkuge midagi, soovitage!"

"Soovite midagi, mida koos partneriga kasutada saaks? Meil on näiteks spetsiaalsed vibraatorid, mis on väga populaarsed ja kvaliteetsed ja kus naudingut saavad mõlemad osapooled." Vaatas korra neid ja ütles:
"Ei-ei, need on igavad... Tahaks ikka midagi enneolematut... Midagi pöörast," ja jälle mööda letiäärt liikudes sattus ta libestite otsa ja küsis: "Mis need on? Ah libestid? Ei-ei neid ma ei taha, see ju mingi geiteema!"

Hakkasin ka juba nõutuks jääma: küll pakkusin kumminukke, küll käeraudu, küll dildosid, aga härrale ei tundunud midagi sobivat... Ning ikka ja jälle sattus "ootamatult" libestite otsa ja alati uuris, mis need on ning loomulikult alati reageeris ühtemoodi: "Ei-ei neid ma ei taha, see on mingi geiteema ... Miks te neid mulle pakute?!" Mina pakun?! Ma ei söendanud neid ühtegi korda soovitada, kuna väidetavalt on tegemist vastuvõetamatu geiteemaga. Nii see ostlemine kulges pea 30 minutit, midagi ei sobinud ja lõpuks siis ostis ühe poppersi, mis tegelikult oni just geide seas teatud põhjustel väga populaarne.

Hea lugeja, mida sina sellises olukorras soovitanud oleksid?
Abimees erootikatoodetega tutvumiseks on siin!