Tooli peal, silma vaadates

Väike köögitaburet on ideaalne koht, kus omavahel kirge kasvatada. Tema seisku ja sina istu — nii ei pea kumbki teist teise raskust kandma ja suudate kauem selles poosis püsida. Silmside loob tõelise kire ja armuleegi.

Seistes ja tagant

Andke tavalisele koerapoosile juurde midagi uut — mine voodiservale, kummarda ja toeta enda ülakeha voodile. Mees lähenegu sulle tagantpoolt. Paljud naised ejakuleerivad nii palju suurema võimalusega kui mõnes teises poosis.

Misjonär

Ei ole midagi töökindlamat, kui misjonäripoos. Sellisel juhul saab naine stimuleeritud nii naise kliitor, kui ka tekib tõeline lähedus teie kahe vahel. Mehe raskus naise keha peal on tõeliselt seksikas ja teie kahe higised kehad muudavad olukorra veel kuumemaks!

Maailma nimekamaid naiste ejakuleerimise ja G-punkti eksperte Deborah Sundahl peab oma Euroopa turnee raames sügisel Tallinnas loengu teemal “G-punkt ja naise ejakulatsioon”. Loengu korraldaja on Solaris keskuses asuv vallatu pesupood Ulakas Kaunitar, mille asutaja Kirki Kubri kohtus nimeka Ameerikast pärit koolitaja Deborah Sundahliga Londonis, käies otsimas uusi põnevaid kaubamärke ja ideid avatava kaupluse jaoks. “Osalesin Deborah loengus Londonis kerge huvi pärast. Seejärel sõitsin sinna tagasi kolmel korral, et osaleda kõigil tema koolitustel. Teadsin juba siis, et tahan õpitut kindlasti ka Eestis jagada,” selgitas Kubri ja lisas, et loengust on osavõtma oodatud nii naised kui ka mehed.

Hariv loeng toimub 18. oktoobril Tallinnas Solaris keskuses asuvas kinos Artis kell 17-19. Loeng toimub inglise keeles eestikeelse sünkrootõlkega. Soodushinnaga piletid on müügil augusti lõpuni Solarises kino Artise kassas ja kingituseks hästi sobiva ümbrikuga koos Ulaka Kaunitari kaupluses. Ürituse kohta leiab lisainfot aadressilt g-punkt.ee.