Kuigi sina tunned end äratuskella helisedes pigem unise mõmmiku kui kuuma sekspommina, võib hommikune armatsemine ka sulle nii mõndagi pakkuda. Palusime ekspertidel selgitada, miks ärkamisele järgnev tund meestele Viagrana mõjub, ning otsisime välja mõned nipid, kuidas hommikused voodimängud õhtuste hullamistega võrdväärseks muuta.

Süüdista testosterooni
Sellele, miks mehed just pärast ärkamist tahtmist täis on, on igati teaduslik seletus. Ärgates on testosteroonitase laes ja testosteroon on meeste seksitujude põhiline mõjutaja.
Loe Cosmo aprillinumbrist:
• Intervjuu: Lady Gaga tahab sind.

• Täida tema nr 1 seksfantaasia.

• Kadunud Y-põlvkond.

• Saa ise enda turvameheks.

• Skoori 6 minutiga vapustav keha.

• Twitter ja Facebook – vestluse starter või
killer
?
Peale selle ärkavad mehed kõvastunud peenisega üles ka seetõttu, et verevarustus alakehas paraneb ööga oluliselt. Mees muidugi ei vaata sinna alla ega mõtle, et kuna temal pole sellega midagi pistmist, ei tuleks asjast üldse välja teha. Loomulikult tahab ta olukorda kohe ka eesmärgipäraselt ära kasutada.

Miks end ärkvele raputada
Hommikuse halva hingeõhu ja kümnesse eri suunda turritavate juuksesalkude vahele seksimõtted sinu puhul ehk ei mahu, kuid ometi on hommikuseksil omad kasutegurid. Kui mehe testosteroonitase on kõrge ja ta on välja puhanud, on tal seksi jaoks rohkem energiat ja ta peab ka kauem vastu.
Võti peitub viisis, kuidas need ebaseksikad äsjase ärkamise tunded endast eemale peletada. Kerge värskendamine muudab sind ärksamaks ja teeb õige meeleolu saavutamise lihtsamaks. Enne kui action’iks läheb, ütle mehele, et sa annad talle 30 sekundit jalustrabavaks seksiks valmistuda, ja lipsa ise kiirelt vannituppa. Seal likvideeri kiirelt kõik asjad, mis sulle hetkel ebamugavust valmistavad.

Kaas_aprill_sm
Hommikused trikid
See, et mehel on hommikuseksiks metsikult energiat, ei tähenda, et ka sinu kohta saaks sama öelda. Valige lihtsamad asendid.
Hommikul on ideaalne näiteks lusikapoos. Kuna paljud inimesed ka magavad selles asendis, pruugib tal sinu käima tõmbamiseks lihtsalt käsi ümber sinu libistada ning su rindu ja kliitorit hellitada.
Võite proovida ka sellist asendit: tema on külili näoga sinu poole, sina leba selili, nii et saad oma jalad üle mehe puusade panna. Teie kehad moodustavad T-tähe. Juhul kui te pole veel hambaid pesnud, on see asend ideaalne, sest näod on üksteisest piisavalt kaugel. Boonus? Mees on suurepärases positsioonis, et sinu G-punkti stimuleerida. Perfektne hommik, kas pole?