Kui sa kunagi oled tundnud end oma "numbri" pärast ebakindlalt ja kahelnud, kas öelda oma partnerile õige arv, siis nüüd on suures online-uurimuses "õige number" välja selgitatud.

See number on 10.

Briti suurimas salasuhetele suunatud tutvumisportaalis IllicitEncounters.com vastanud küsitletutest vastasid kõige suurem osa inimestest, et ideaalne sekspartnerite number enne abiellumist on 8-12, kõige tihemini öeldi õigeks numbriks 10. Sama meelt olid nii naised kui mehed.

Kuigi me ei tea täpselt, mis täpselt iga vastanu peas toimus ja miks ta just sellise numbri ütles, võib küsitlusest järeldada, et suurem osa inimesi tahavad endale partnerit, kes oleks küllalt kogenud, aga samas mitte liiga lõdva püksikummiga.

Toome ära ka täpsed numbrid: 8-12 oli ideaalne sekspartnerite arv 37% meeste ja 38% naiste arvates. 28% mehi ja 24% naisi aga arvasid, et parim number on 4-8 partnerit. Numbreid, mis jäid alla 4 ja olid üle 12, eelistasid juba märksa vähemad küsitletud, kuigi võis märgata tendentsi, et suuremat sekspartnerite numbrit eelistasid pigem naised.

Mis on sinu "number"? Millist numbrit eelistad oma uue partneri puhul?

Allikas: news.com.au