1. Hõõruge mõne minuti jooksul energiliselt peopesasid teineteise vastu, nii et need kuumaks lähevad. Seejärel libistage soojade pihkudega mööda massaazhijooni oma näol. Harjutust võib teha igal ajal. Kusjuures seda, nagu ka kõiki järgnevaid, ei tohi teha formaalselt. Puudutades nägu koondage oma mõtted sellele, et momendil laete endasse oma sisemist ilu ja harmooniat. Kujutlege end ette sellisena, milline tahaksite olla. Programmeerige ning modelleerige oma välist veetlust sisemise abil.
2. Asetage peopesad rindadele. Masseerige neid kiirustamata sümmeetriliste ringikujuliste liigutustega, alguses ühes, siis teises suunas. Sulgege silmad ning kujutlege, et iga liigutusega muutuvad teie rinnad pringimaks, nooremaks ja kaunimaks.
3. Tehke kindlaks oma munasarjade asend - see on teie seksuaalse energia keskpunkt. Selleks tõuske püsti ning asetage käed nii, nagu joonisel näidatud. Väikesed sõrmed osutavadki munasarjade asukohale. Keskenduge sellele kohale mõne minuti vältel.
4. Istuge tooli servale. Hingake sügavalt välja. Seejärel hoidke hingamist kinni ning suruge kokku sisemised lihased. Hingake sisse. Las sissehingatava õhu vool läbib teid justkui alt üles. Harjutust teha umbes 15 minutit.