1. Kiusa oma kallimat

Võta külmikust mitu jääkuubikut ja aseta need kaussi. Seejärel võta kausist üks ja libista seda õrnalt mööda oma partneri nahka. Kui sa tahad teda täiesti hulluks ajada, siis väldi erogeenseid tsoone kuni viimase hetkeni — sel ajal kui sina teda aina pöörasemaks muudad, muutuvad õrnad piirkonnad veel õrnemaks.

Väike ohutusnõuanne — jääkuubikuid ei maksa loomulikult otse genitaalidele asetada. Tead ju küll, mis juhtub näiteks keelega, kui see vastu jääs posti panna.

2. Mängi temperatuuridega

Kui ta keha muutub kuumaks, siis lõdvestuvad ka lihased. Kui aga külmaks, siis läheb ta rohkem krampi. Mängi selle teadmisega — näiteks masseeri tema kõhupiirkonda meega ja reie sisekülgi jääga. Usu, tal jooksevad lausa judinad mööda selga alla.

3. Suuseks

Tahad suuseksi põnevamaks muuta? Aseta jääkuubik suhu ja muuda selle abil oma suu külmaks. Nüüd liigu allapoole naba. Su partner tunneb kahte asja samal ajal — üks on kuum hingeõhk ja teine on jääst tekkiv külmus. Milline kooslus! Jää aitab ka näiteks mehe orgasmi natukene edasi lükata ja sensatsioonilisemaks muuta.

Head hullamist ja katsetamist!

Allikas: Men’s Health