Pean siinkohal tegema märkuse, et kuigi sekslelude tootjad loovad iga päev aina tõetruumaid mänguasju, siis kallistavat ja inimlikku lähedust pakkuvat toodet nad veel leiutanud ei ole, mistõttu see “täidaks kõik sinu soovid” osa võib siiski teatud pettumuse valmistada. Pannkooke need lelud ka muide pühapäeva hommikul voodisse ei too, lihtsalt teadmiseks. Muidugi on võimalik, et sa kuulud ka kolmandasse gruppi, kes tuli blogi lugema ainult seetõttu, et näha, kui kaua on veel võimalik avaldada artikleid teemal “seksinipid”, aga näed, tõepoolest, see on täitsa võimalik ja see ongi minu töö.

Kuigi ma ei nimetaks alljärgnevaid ideid üldse nippideks, siis olen märganud, et inimesed ei oska kasutada asju, mis neil käepärast on ja tihti piisab vaid väikesest suunamisest, et nende fantaasia tuule tiibadesse saaks. Üks kõige lihtsamaid, kuid erutavamaid mänge magamistoas on mäng erinevate temperatuuridega. Selleks sobib kõik käepärane, mida majapidamises leidub, kuid samuti saab temperatuuriga mängides anda vunki juurde oma leludele.

Milliseid abivahendeid kasutada mängus temperatuuridega?

Jää

See on ilmselt ka esimene asi, mille peale sa ise tulid. Hoia jääkuubikut sõrmede vahel ja libista seda üle kallima palja ihu, et suurendada naudingut, puhu õrnalt nahale, mida jääkuubik just puudutanud on. Pööra erilist tähelepanu kallima kaelale, randmetele ja põlveõndlatele. Alternatiiviks jääkuubikutele võid külmutada marju, puuvilju või köögivilju. Ideaalsed selleks puhuks on suure veesisaldusega viljad nagu melon ja arbuus. Muidugi tasub maitsvat suutäit hoida hellitamise ajal oma huulte vahel.

Lusikad

Selle vallatu idee andis mulle üks klient. Lusikas on tõepoolest üks imeline abimees temperatuuride mängus, kuna seda saab jahutada külmkapis või soojendada kuumas vees, olenevalt sellest, kas soovitakse jäist või kõrvetavat naudingut. Kui soovitud temperatuur on käes, tuleb vaid voodisse (või köögilauale) pikali heita ja libistada lusikat mööda kallima paljast ihu. Köögis vallatledes võib külmkapist vahepeal jäätist juurde ampsata. Kui peres on rohkem liikmeid, tasuks sekslusikad teistest eraldi hoida, nt oma vibraatorite juures.

Kuum vaha

Kuna kuuma küünlavaha kallamine partneri ihule tekitab inimestes erinevaid emotsioone alates valust kuni naudinguni, soovitan algajatel ja asjaarmastajatel kasutada seksmängude ajal küünlaid, mis on spetsiaalselt loodud massaaži tegemiseks. Massaažiküünlad sulavad madalal temperatuuril, mis tähendab, et sulamisel tekib soe õli, mis ei kõrveta nahka. Mida kõrgemalt sa õli kallad, seda enam jõuab see jahtuda enne nahale jõudmist. Head massaažiküünlad ei tahene nahal ega jäta nahka kleepuvaks.

Kuum massaažiõli

Tegelikult saab kuuma massaaži pakkuda iga massaažiõliga, selleks asetage massaažiõli pudel mõneks ajaks kuuma vette ja ongi valmis! See on nii lihtne, et enamus ei tule selle peale.

Sekslelud

Hea uudis on see, et kui sul on kodus mõni meditsiinilisest silikoonist või metallist lelu, siis võid neid julgelt kasutada ka mängus külmade ja soojade aistingutega. Silikoon soojeneb väga kiiresti, seega soovi korral võid oma lelusid soojendada soojas vees või jahutada külmas. NB! Lelude soojendamiseks ei tohi kasutada keeva vett ja samuti on keelatud vibraatori asetamine külmkappi, nii tervislikel kaalutlustel, kui ka seetõttu, et külm võib rikkuda selle mootori. Kindlasti veendu enne lelu vette asetamist, et lelu on 100% veekindel!

See nimekiri ei ole muidugi täielik, kuid annab ehk väikese tõuke vaatamaks kodus ringi nüüdsest veidi avatuma ja ulakama pilguga.