Fonda pole kunagi seksist rääkimist häbenenud — see pole muutunud ka tema juba küllalt auväärses vanuses. Naine räägib, et kuigi inimesed on intiimsetel teemadel tänapäeval palju avameelsemad kui mõnikümmend aastat tagasi, on ikka asju, millest ei räägita, kuigi peaks.

“See, et sa oled jõudnud teatud vanuseni, ei tähenda, et su seksuaalelu hääbub või vähemalt tuleb seda varjata,” räägib Fonda. “Ma tahan selle tabu murda.”

Nüüd Fonda töötabki selle nimel, et murda müüt eakate inimeste puuduvast seksuaalelust. “Mul pole mitte kunagi olnud nii head seksielu kui nüüd, mu 70ndates eluaastates,” on Fonda mitmele väljaandele rääkinud, viidates oma partnerile Richard Perryle.

Lisaks sellele, et Fonda on teinud palju fitness-videosid eakatele inimestele, on ta ka kirjanik. Oma raamatutes räägib ta avameelselt seksist. Oma 2012. aastal ilmunud raamatus “Prime Time” jagab näitlejanna ohtralt nõuandeid, kuidas muuta seks vanemas eas nauditavaks ja avab probleeme, milllega eakad võivad kokku puutuda.

“Minu eas peab seks olema planeeritud,” rääkis Jane Fonda väljaandele Meins. “Mehed peavad kindlal ajal teatud tablette võtma, muidu see lihtsalt ei õnnestu.”

Jane Fonda juhib tähelepanu asjaolule, et rahvastik vananeb ning rõhutab, et seda olulisem on sellistest asjadest avameelselt rääkida. “Eakad inimesed seksivad,” kinnitab Fonda. “Ja nende libiido peab kauem vastu kui nende puusad ja põlved!”

Allikas: Huffington Post