1. Sa ei anna hinnanguid

Olgu selleks see, et sa kuulad ära oma partneri salajased ihad või räägid talle enda omadest — kire ja soovide suhtes tuleb avameelne olla. Ole avatud sellele, mida su kallim sulle räägib. Ja ära karda katsetada!

2. Sa oled innovaatiline

Seks ei pea piirduma ainult voodis linade vahel püherdamisega. Milleks siis köögilaud, auto tagumine iste või elutoa sohva on? Rinnahoidjat saab kasutada alternatiivina käeraudadele ja pluus sobib ideaalselt silmade kinni sidumiseks.

3. Sa mõtled seksist päris tihti

See ei tähenda seda, et sa peaksid igal vabal hetkel olukorda ära kasutama ja riietest välja hüppama. Seksil on ka väga suur vaimne pool — luba endal mõelda erootilisi mõtteid!

4. Sa oled valmis kellegi teise vajadused enda omadest ettepoole asetama

Mis teeb seksi heaks? Arvestav ja keskenduv partner. On suur vahe sees, kas keskendud ainult endale või annad endast kõik, et ka teine pool tõelise elamuse saaks.

5. Sa proovid kõike

On raske olla voodis hea, kui oled oma võtetele juba 10 viimast aastat truuks jäänud ja midagi uut oma rutiinile vahele ei lase. Eksperimenteeri! Igas päevas olgu midagi uut!

6. Sa naudid ka aega iseendaga

Masturbeerimine pole juba ammu midagi sellist, mille eest tuleriidale tõmmatakse ja linna naerualuseks tehakse. Inimene, kes tunneb oma keha ja seda, mis tema puhul tõeliselt mõjub, on ka teisele suurepärane partner.

7. Sa lased kompleksidest lahti

Mõtle korra sellele parimale kogemusele, mis sul seksiga olnud on. Vaevalt te kumbki sel hetkel mõtlesite oma paari üleliigse kilo või paar päeva raseerimata jalgade peale? Lase end vabaks!

8. Sa tead millal olla vali ning pöörane

Pole vaja olla segaselt karjuv ja kriiskav pornonäitleja, mingi aja möödudes võib selline asi isegi imelikuks muutuda. Kui aga lased õigel ajal ja õige tundega enda häälepealad valla, siis teed kogu akti ainult paremaks!

9. Sa oled spontaanne

Miks mitte täna oma kallimat seksikas pesus uksel tervitada?

10. Sa oled heas vormis

Hea vorm on loomulikult tõeline silmailu, aga see teeb meist ka paremad armastajad. Trenn tõstab libiidot, suurendab vastupidavust ja annab enesekindlust. Ja sa kahtled ikka veel, kas see jõusaalikaart lõpuks ära osta?

11. Sa suudad enda üle naerda

Seksi ajal võib tekkida olukordi, mis on tõeliselt kohmakad ja piinlikud. Ära sulgu sellepärast endasse! Naera välja! Inimesed, kel on hea huumorisoon ja oskus enda üle naerda on ka voodis vabameelsemad ja tänu sellele paremad partnerid.

Allikas: Women’s Health