1. Liiklusummikus — see on üks neist situatsioonidest, kus me tunneme, et aeg ei liigu kohe üldse. Isegi sekundid venivad! Järgmine kord liiklusummikus pakkuge partnerile naudingut suuseksi näol või hoidke igaks juhuks autos valmis vibreeriv mänguasi, mille saab enda sisse niiviisi ära peita, et kellelgi pole õrna aimugi, mis teid mõnust oigama paneb.

2. Pikal bussisõidul — kasutage oma aega otstarbekalt! Kas olete üldse kunagi mõelnud, miks on bussi tagaotsas viis istet kõrvuti? Kas te tõesti arvasite, et istumiseks? Mõelge veelkord järele!

3. Kinos — valige soovitavalt mingi igav film, mis on jooksnud juba mõnda aega, et kinos oleks vähe inimesi ja leidke kohad tagareas nurga sees, kus mõnusalt nahistada. Samas ei ole su partneril ilmselt ka selle vastu midagi, kui kähkukas toimub hea filmi ajal, sest suure tõenäosusega on ta ennegi näinud, kuidas Sylvester Stallone või Bruce Willis ekraanil vaenlaseid notivad, aga mitu korda on ta kinos kogenud joovastavat kähkukat?

5. Pulmapeol — armastus on õhus, šampanja voolab ja enamik inimesi on liiga purjus, et mõista, mis ümberringi toimub. Kasutage ära see suurepärane võimalus üheks seksikaks vahepalaks.

6. Kaupluse riietusruumis — mitte kunagi enam ei kurda su kallim, et peab sinuga koos käima laupäevastel šoppamistuuridel. Kuna üks eksinud naine meeste riietusruumis on oluliselt vähem kõhedusttekitav, kui ringiluusiv mees naiste riietusruumis, otsige üles meesteosakond ja maanduge riietekuhja otsa vallatusi tegema.

7. Vannis või duši all — ühendage vajalik meeldivaga, hoidke aega kokku ja nautige teineteise märgasid kehasid.

Veel rohkelt seksikaid nõuandeid leiad Ulaka Kaunitari blogist!