Sellist nõu jagab neidudele endine sületantsija Laurie Conrad. 44-aastane 23 aastat stripparina töötanud Conrad väidab, et seksikad liigutused ja kehakeel tõstavad tüdruku eneseväärikust ning köidavad meeste tähelepanu.

1. etapp: kõndimine
Kõigepealt seiske suure peegli ette ja praktiseerige edasi- tagasikõndimist, kontrollides, et see oleks aeglane ja seksikas. Hoidke oma peegelpildiga — hiljem partneriga — silmsidet. Tehke kätega kutsuvaid liigutusi, et teda ihast hulluks ajada.
Kandke alustuseks midagi mugavat, näiteks spordidressi, aga kindlasti kõrgeid kontsi, see aitab teil end seksikamana tunda.

2. etapp: puusade hööritamine paigal
Seiske paigal, nõjatuge veidi tahapoole ja hööritage puusi ringikujuliselt, hoides jalgu õlgade laiuselt harkis. Hoidke käed puusal ja põlved lõõgastunult.

3. etapp: rõhutatud puusahööritus
Kui te olete eelmise nipi omandanud, siis hööritage puusi selles suunas, milles teie keha liigub. Teeselge, nagu te eemaldaksite jalgadega karikakardelt õielehti.

4. etapp: kükakil puusahööritused
Sellega astute sammu võrra lähemale väga seksikatele liigutustele. Kummarduge ning asetage käed põlvedele, laskudes poolkükakile. Hööritage puusi, varieerides liigutusi, ajades selja kord kumeraks, kord nõgusaks.

5. etapp: põlvili puusahööritus
Olete väsinud? Laskuge vaibale põlvili ja jätkake puusade hööritamist. Sulgege silmad ning raputage juukseid.

6. etapp: manöövrid põrandal
Laurie sõnul on see striptiisi kõige sensuaalsem osa, mis juhatab sisse viimase etteaste — striptiisi.

Istuge põrandale, jalad ees ning toetuge küünarnukkidele. Nüüd laske pea rippu, ajage selg kaardu ja suruge rind üles, seejärel alustage jalahoope õhku ning ristake pahkluud. Liigutage jalgu üles ja alla.

Tõmmake seksika pesu peale pikk särk ning jätke alumine nööp kinni. Nüüd tehke läbi kõik kuus eelmist liigutust, tuues järk-järgult nähtavale õlad. Tõmmake aeglaselt üks käsi särgi seest välja ja siis teine, enne kui lasete poole striptiisi pealt särgi põrandale kukkuda.

VIIMANE etapp: riided seljast
Nüüd olete valmis midagi tõelist proovima. Asendage suur särk liibuva kleidi või paljastava jakiga ning asuge hilpe seljast koorima.