HOMMIK

Temake: Hommikuti umbes kella seitsme-kaheksani välja ei taha naine muud kui magada ja veelkord magada. Kui isu ja uni täis magatud, ärkavad tasapisi üles nii tema hormoonid kui isu armatseda.

Tema: Mees on suhteliselt varakult virge või vähemalt osa temast - nimelt produtseerib tema organism juba kukelaulust saati suuremas koguses testosterooni.

KESKPÄEV

Temake: Voodimängude asemel valib naine nüüd pigem karjääri. Pea töötab küll kõrgsagedusel, kuid hormoonid peavad rahulikult lõunapausi.

Tema: Lõunapausi on ka mehel mõistlikum kasutada lõuna söömiseks, sest keha töötab säästurezhiimil. Samas teeb aju aeg-ajalt mõttelendusid erootika valda.

PÄRASTLÕUNA

Temake: Täielik nullseis. Umbes kella 3 paiku on tema igasugune võimekus - ka armastuse asjades - täielikus mõõnaseisus. Tal pole mitte mingit tahtmist ega isu seksi peale mõeldagi.

Tema: Olukord ja valmisolek pole just kõige roosilisem, aga väiksest kähkukast ära küll ei ütleks...

ÕHTU

Temake: Kella 5 ja 8 vahel õhtul saavutab tema lõbu- ja himukõver päeva kõrgtaseme. Nüüd on käes parim aeg voodirõõmude nautimiseks ning mida metsikumalt, seda parem.

Tema: Nüüd on ka tema jõudnud vastupidavasse faasi ning tal pole midagi pika eelmängu vastu - kui see vaid enne spordiuudiseid läbi saab.

ÖÖ

Temake: Vähemalt kella kümneni ja üle sellegi on temake kõrgvormis ning ei ütle ära ühestki erutavast voodiseiklusest.

Tema: Peale kella 10 hakkab testosterooni- ja adrenaliinipeegel langema. Nüüd muutuvad ka kõige macholikumad mehed pehmetes unisteks mõmmikuteks, kes heameelega hoopis naisel end kaissu laseksid võtta.