1. Ei taha võimalust mööda lasta. Kui mehel on võimalus seksida teise naisega, ei lase ta seda nii kergesti käest.

2. Enesehinnangu tõstmine. Vahel tekib meestel kahtlus, et nõrgem sugupool ei tunne nende vastu mingit huvi. Seetõttu peaks ju iga võimalust ära kasutama. See on võrreldav jahimehega, kes jahib saaki. Edukalt täidetud eesmärk täidab ka enesearmastuse karikat.

3. Te ei ole eriti lähedased. Võib-olla ei ole kõik teie vahel enam endine ning äkki kohtas mees kedagi, kellega leidis rohkem ühiseid vestlusteemasid. Sel juhul soovib ta kindlasti kontrollida, kas ka nende seksuaalsed eelistused ühte langevad.

4. Ta ei armasta sind enam. Vahel on armastus lihtsalt otsa saanud, kuid mees ei suuda seda tunnistada. Võib-olla ei taha ta oma eluviisi muuta või hoiavad lapsed teda tagasi. Igatahes läheb ta kadunud armastust mujale otsima.

5. Liiga vähe seksi. Kui meest ei rahulda teie seksuaalsuhe, võib ta hakata otsima kõrvalepõikeid. Vahel tahetakse lihtsalt proovida midagi n-ö teravamat, midagi uut ja värsket, millega sina voodis nõus ei ole.

6. „Ta ei saa niikuinii teada”. On mehi, kes lihtsalt naudivad uute ohvrite otsimist ning oma jahimehe instinkti kasutamist.

7. Oled kord petmise andestanud. Kui sa oled oma kallimale juba korra truudusetu käitumise andeks andnud, tekitab see teatava kindlustunde. Miks mitte ka seekord, nagunii lõpeb kõik hästi.