1. "Kui olin teismeline, jäi mu parim sõbranna mu juurde ööseks ja ütles, et ma meeldin talle. Mu kohene mõte oli, et see võiks mulle isegi meeldida. Suudlesime ja sellega sai kinnitust, et ma olen biseksuaalne."

2. "Mulle on meeldinud teised tüdrukud nii kaua, kui ma end mäletan, aga olen alati mõelnud, et see on lihtsalt imetlus või lapselik kadedus. Mäletan, et mõtlesin aeg-ajalt, et ma pole lesbi, sest mulle on meeldinud ka kutid. Enne 16. eluaastat ma isegi ei mõelnud, et võiksin olla biseksuaalne, aga siis nägin seksikat und tüdrukust. Sel hetkel läksid asjad paika. Mõtlesin alati, et hetero naine, kes väidab, et on biseksuaalne, proovib lihtsalt seksikam näida või see on esimene samm tunnistamaks, et ta on lesbi. See oli ainus viis, kuidas sellest räägiti. Ma ei teadnud ühtegi päris biseksuaalset, mistõttu mõtlesin automaatselt, et see pole midagi minu jaoks."

3. "Muidugi oli see keeruline. Mulle meeldisid kutid, aga mul oli alati hästi ebamugav, kui pidin neid suudlema. Seega, proovisin ühel peol suvalist tüdrukut suudelda ja sain aru, et mulle meeldivad hoopis naised. Mõtlesin paar aastat, et olengi lesbi ega vaadanud meeste poolegi. Siis aga hakkasid mulle jälle kutid meeldima... Seksisin ka ühega. Nüüd olen siis biseksuaalne. Mõndade jaoks on see alati olnud väga selge, kes neile meeldivad, aga teiste jaoks mitte."

4. "Juba teismelisena meeldisid mulle nii kutid kui ka tüdrukud. Mõtlesin, et see on heterode puhul normaalne. Ma ei mõelnud kunagi, et peaksin tüdrukutega midagi tegema. Kui ülikoolis käisin, suudlesin pärast pidu oma korterikaaslast. Kumbki meist polnud enne teise naisega olnud. Pärast seda oli kõik kuidagi segane. Kahjuks oli tal poiss-sõber, kes süüdistas mind, et ta tüdruk teda pettis. Ta ei olnud nõus minu tunnetest rääkima. See rikkus me sõpruse ära.

Mõned aastad hiljem proovisin suhet teise naisega, aga see ei töötanud. Seks oli küll suurepärane, aga romantiliselt see ei töötanud. Aja jooksul olen leppinud, et olen heteroromantiline biseksuaal. Seksuaalselt olen biseksuaalne ja mulle meeldivad nii mehed kui ka naised. Romantiliselt meeldivad mulle ainult mehed."

5. "Teismeeas meeldisid mulle ainult tüdrukud, keda ma päriselt teadsin, aga mulle meeldisid meessoost väljamõeldud tegelased. See ajas mind natukene segadusse, aga läksin vooluga kaasa. Mõtlesin, et ju ma pole lihtsalt kohanud ühtegi kutti, kes mulle võiks meeldida. Kuna ma olin sadadest tüdrukutest huvitatud ainult kolmest, ei tundunud ka see eriti suur asi. See kõik aitas mul lihtsalt mõista, et ma võingi olla huvitatud ükskõik millisest inimesest ja ei peaks siltidele nii palju tähelepanu pöörama."

7. "Olen alati jäänud rohkem vaatama pigem tüdrukuid kui poisse. Kui olin piisavalt vana, et avastasin enda jaoks porno ja erootilise kunsti, erutasid mind väga just naiste pildid, mitte meeste omad. Ma olen bi, aga mu arust on alati olnud naised silmale paremad vaadata ja mind erutavad alati rohkem mõtted naistest."

8. "Olen suhtes mehega ja olengi käinud väljas ainult meestega, aga olen ka tüdrukuid suudelnud ja see on mulle meeldinud. Vahel masturbeerin ka naistele mõeldes. Aga ma naudin meeste suudlemist ja nendega seksimist ka ning vahel masturbeerin neile mõeldes."

9. "Vahel tundub see kõik ikka küsitav. Ma tunnen, et olen biseksuaalne, aga vahel tundub nagu ma valetaks, sest ma pole ühegi naisega pärast keskkooli olnud. Aga vahel armun mõnda tüdrukusse ära ja fantaseerin temast, mistõttu, kui keegi küsib, ütlen, et olen ikka biseksuaalne."

Allikas: Cosmopolitan